Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı’nda Safiye düzelsin diye beklerken, bir başka karakterin ayarları bozuldu!

Masumlar Apartmanı’nda Safiye düzelsin diye beklerken, bir başka karakterin ayarları bozuldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Salı akşamlarına damgasını vuran, izleyicileri her sahnesi ile mest eden Masumlar Apartmanı dizisinde şimdiye kadar 19 bölüm geride kaldı. Merve Dizdar, Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah ve Birkan Sokullu’nun başarılı performansları ile, başrolün hakkını verdikleri yapımda yeni bölümde çok ilginç bir gelişme yaşanacak.

Han ile boşanmaktan vazgeçen, Gülben’in sözlerinden çok etkilenerek yeniden hayatlarının içine giren İnci karakterinde önemli bir değişimin izlerini yeni bölümde bulacaksınız. Safiye’nin temizlik sınavından geçirdiği İnci, iyi gelin havasında mutluluk saçarken, temizlik hassasiyeti konusunda ise ayarlarının bozulmaya başladığına şahit olacaksınız.

Safiye’nin temizlik takıntısı kadar olmasa bile, İnci’nin Han’a söylediği bir söz var ki, herkesin de dikkatini çekecek. 20.bölüm fragmanına yansıyan bu söz, İnci’nin gidişatının Safiye’nin temizlik hastalığına doğru olduğunun da bir işareti olabilir…

Peki ne diyor İnci; “Sana tek bir şey soracağım, bunları yıkadın değil mi, temizler?” Aslında bu sözler İnci’nin Safiye’den ne kadar çok etkilendiğini de anlatıyor… Bakalım yeni bölümde daha fazla detay ortaya çıkacak mı?

Bir başka gelişme ise Safiye cephesinde yaşanacak. İzleyicilerin artık evinden çıkıp, dış dünyayı yeniden tanımasını bekledikleri Safiye’nin Naci’ye “Naci, bugün dışarı çıkalım mı?” diye konuşması da fragmanda dikkat çeken bir başka detay…

Masumlar Apartmanı yeni bölümünde yine izleyicilerin çok etkileneceği sahneler bulacaksınız. İşte 2 Şubat Salı günü yayınlanacak Masumlar Apartmanı 20. bölüm fragmanı:

Peki 19. bölümde neler yaşanmıştı?

Han, İnci’nin kararının ardından perişan haldedir. İnci de Han’dan farksız bir durumda değildir. ancak kararının da arkasındadır. Evdekiler Han’ın moralini düzeltmek için çırpınırken Neriman okulda Ege ile tartışır.

Tartışma sırasında Ege’nin ağzından kaçırdığı bir şey Neriman’ı şoke eder. Ancak Ege’nin sonraki hamlesi Neriman’ı yıkar. Ablasının ve Han’ın sevdiklerinden ayrı kalmalarına dayanamayan Gülben, Han ve İnci’yi bir araya getirmek için hiç umulmadık birinden yardım ister.

İnci’nin kaldığı yeri öğrenen Han, son bir kez konuşmak için çabalar. Evdeki düzeni eski günlere döndürme çabasındaki Safiye, Naci hakkında öğrendiği yeni bir gerçekle yüzleşir. Naci ise çaresizlik içinde Gülru’ya son isteğini söyler.