Ana sayfa Dizi Haberleri 57 yaşındaki Oktay Kaynarca, yeni dizisinde gençlere taş çıkartan işler yapacak!

57 yaşındaki Oktay Kaynarca, yeni dizisinde gençlere taş çıkartan işler yapacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ben Bu Cihana Sığmazam isimli yeni dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan Oktay Kaynarca, hem başrolünde yer aldığı hem de yapımcısı olduğu proje ile herkesi şaşkına çevirecek. İlk çekimleri Özbekistan’da yapılan dizinin ekibi, Semerkand ve Buhara’da etkili sahneler çekmişti. Sonrasında ise Türkiye’ye dönen dizi ekibi çalışmalarına İstanbul’da devam ediyor.

1965 yılında dünyaya gelen ve 57 yaşında olan oyuncu, genç meslektaşlarına taş çıkartacak aksiyon sahnelerinde herkesi etkileyecek. 6 sezon süren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yayından kaldırılmasından bir yıl sonra bu sefer Oktay Kaynarca’yı Cezayir Türk isimli karakter ile izleyeceksiniz.

57 yaşındaki Oktay Kaynarca, yeni dizisinde gençlere taş çıkartan işler yapacak! 9

atv’nin Salı akşamları yayınlamaya karar verdiği Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi 20 Eylül saat 20.00’da başlıyor. Oktay Kaynarca hayranlarının ekranda görmeye alışık olduğu salı akşamları büyük bir dizi yarışı da yaşanacak. Hem Kanal D ekranında Üç Kız Kardeş hem Show TV’de Baba hem Fox TV’nin çok beğenilen Kusursuz Kiracı hem de TRT1’de ekrana gelen Balkan Ninnisi dizileri büyük bir yarış içine girecek.

Kusursuz Kiracı zaten başlamıştı, Üç Kız Kardeş de ikinci sezonu 13 Eylül”de açıyor. Gelecek hafta ise Ben Bu Cihana Sığmazam’ın ilk bölümü ile salı rekabetinde çok çetin bir yarış göreceksiniz. Ancak bu yarışta Oktay Kaynarca faktörü nedeniyle atv, çok şanslı gözüküyor. Özelikile erkek izleyiciler arasında çok tutulan birisi olmasının yanı sıra, Oktay Kaynarca dizilerinin iyi aksiyon yapımları olması da izleyicileri cezbeden faktörler olacak.

57 yaşındaki Oktay Kaynarca, yeni dizisinde gençlere taş çıkartan işler yapacak! 10

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde silah kullanan ve çatışma sahnelerinde yoğun efor harcayan, ayrıca at binen, tehlikeli sahnelerde yer almaktan çekinmeyen bir Oktay Kaynarca bulacaksınız. Usta oyuncu bu sahnelerin hangilerinde dublör kullanacak, ya da kendisi mi oynamayı tercih ediyor, bu da merak edilen bir detay.

Pelin Akil ve Ebru Özkan gibi çok deneyimli iki kadın oyuncunun da başrolünde yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin hikayesi de çok dikkat çekici olacak.

Bir görev nedeniyle ismini değiştiren, eski hayatına veda eden ama kendine de yeni hayat kurarak hayatını yaşayan Cezayir karakteri, iki kadının kalbinde yara açacak.

57 yaşındaki Oktay Kaynarca, yeni dizisinde gençlere taş çıkartan işler yapacak! 11

Fragmanları ile izleyicilerin dikkatini çeken dizide Cezayir karakterinin aile ilişkileri, tutkulu aşkları ve vatan sevgisinin izlerini bulacaksınız.

Oktay Kaynarca hayranları için yeni bir serüven başlıyor ve hem aksiyon dolu hem de farklı çekim teknikleri ile iddialı bir dizi geliyor.

Oktay Kaynarca’nın iki arkadaşı ile ortak olduğu Güzel Adamlar Medya’nın yapımcılığını üstlendiği Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi, bu yönüyle de usta oyuncunun kariyerinde büyük önem taşıyor.