Ana sayfa Dizi Haberleri 6 Ağustos 2019 reytinglerinde Kimse Bilmez’in önemli başarısı!

6 Ağustos 2019 reytinglerinde Kimse Bilmez’in önemli başarısı!

tarafından ker_def

atv ekranlarının sevilen dizilerinden Kimse Bilmez, 9. bölümüyle 6 Ağustos Salı akşamı izleyicilerle buluştu. Dizi reytinglerde birincilik elde etti.

Yapımcılığını Baba Yapım, yönetmenliğini Kartal Çidamlı ve U. Hakan Eren’in üstlendiği atv’nin sevilen dizisi Kimse Bilmez, dün yayınlanan dokuzuncu bölümüyle, Tüm Kişiler kategorisinde en çok izlenen yapım oldu.

Kimse Bilmez’in yeni bölümü, Tüm Kişiler’de %4,61 izlenme oranı ve %15.46 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu.

SEVDA TEHLİKEDE!

Ali’nin kendisine ulaşmasını engellemek isteyen Kurtbey, Sevda’yı kullanmaya karar verdi. Ali, Sevda’yı korumak için evine götürdü ve sonrasında sürekli takip etti. Ali ve Sevda birlikte zaman geçirdikçe birbirlerine olan duyguları iyice pekişti. Ali’nin bir anlık yokluğundan yararlanan Kurtbey’in suikastçısı, Sevda’yı vurmak için sahneye çıktı. Ali kurşunların önüne atladı. Kim vuruldu?

PİLOT, DUYGU’YA YAKIN OLABİLMEK İÇİN MAHALLEYE ECZA DEPOSU AÇTI!

Bir çocuğun uyuşturucudan ölmesine şahit olan Pilot, uyuşturucu işine tövbe etti. Ancak bu yüzden güçlü bir düşman edinmiş oldu. Pilot ve Takacı hesaplaşması nereye varacak? Öte yandan Duygu’ya olan büyük aşkı sonunda Pilot’un mahallede Duygu’nun eczanesine yakın bir işyeri açmasına sebep oldu. Duygu’nun Ali’ye olan aşkı devam ederken, Pilot’un aşkına da kayıtsız kalamadı. Pilot ve Duygu’nun bir geleceği olabilecek mi?

10’ncu bölüm ilk sahne yayınlandı…

Başrollerini Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri ve Burak Serdar Şanal’ın paylaştığı dizide Zeynep Elçin, Zehra Yılmaz, Ferdi Kurtuldu, Kubilay Penbeklioğlu, Özlem Başkaya, Yiğit Koçak, Selda Özbek, Hakan Altıner, Timur Ölkebaş, Burak Haktanır, Onur Dikmen, Mehmet Ali Kaptanlar, Adnan Biricik, Ahmet Mekin ve Asya Taşkın gibi usta isimler de yer alıyor.

Kimse Bilmez, her Salı saat 20.00’de atv’de!