Ana sayfa Sosyal Medya 6. sezonuyla ekranlara merhaba diyen Yasak Elma 7. sezona da yeşil ışık yaktı!..

6. sezonuyla ekranlara merhaba diyen Yasak Elma 7. sezona da yeşil ışık yaktı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Fox TV’nin fenomen dizisi Yasak Elma 6. sezonuyla ekranlara dönüş yaptı. Absürtlükleri, entrikaları ile ekranın sevilen dizisi Yasak Elma’nın 147. bölümüyle dönüşü, hayli renkli ve eğlenceli anlara sahne oldu. Dizinin ilk başladığı günden itibaren değişmeyen iki ismi Eda Ece ve Şevval Sam’ın hayat verdikleri ‘Yıldız’ ve ‘Ender’,  yeni sezonda da her zamanki formuyla izleyici karşısına çıktılar.

Yaz boyunca ‘kim gitti, kim kaldı?’ tartışmalarıyla gündemden düşmeyen Yasak Elma hikayesinde yaşanan değişim ve yeni isimlerinde eklendiği oyuncu kadrosuyla 6. sezon yolculuğuna başladı. Yasak Elma, tüm ihtişamıyla ekrana dönüş yaparken, izleyenleri de yeni sezon ilk bölümde kahkahalara boğdu! Geçtiğimiz sezonda yapım firmasından yapılan açıklamada bu sezonun son sezon olacağı ifadeleri kullanılmıştı.

Ekranların en uzun soluklu dizilerinden birisi olmayı da başaran Yasak Elma’nın 7. sezonuyla devam etmesi de ihtimalinin olduğu da yapılan bir açıklamayla ortaya çıktı. Milliyet gazetesi televizyon eleştirmeni Sina Koloğlu’nun bilgi aldığı kaynaklar, final olması beklenen altıncı sezondaki gelişmelere göre, dizinin uzayabileceğini işaret ediyor.

6. sezonuyla ekranlara merhaba diyen Yasak Elma 7. sezona da yeşil ışık yaktı!.. 8

Yasak Elma’nın altıncı sezonu için Eda Ece “Final sezonu” ifadesini kullanmıştı ve sezon sonunda da dizinin bitmesi bekleniyordu. Ancak dizinin devam edip etmemesi aslında 6. sezona olan izleyici ilgisine bağlı.

TV eleştirmeni Sina Koloğlu, twitter’dan yaptığı paylaşım ile herkesi şaşırttı. Mesaj şöyle:

“Hani bir sorayım dedim ‘Acaba bu son sezon mu?’ diye. ‘Öyle bir niyetimiz var’ cevabını aldım. Ama duruma göre de bakılacak anladığım…. ”

Bu paylaşım aynı zamanda Yasak Elma’nın 7. sezonu için açık kapı bırakıldığının işaretini verdi.

6. sezonuyla ekranlara merhaba diyen Yasak Elma 7. sezona da yeşil ışık yaktı!.. 9

Öte yandan dizi yeni sezona ortalamanın üzerinde gelen reytinglerle başladı ve tüm kategorilerde üçüncülükler elde etti..