Ana sayfa Güncel Haberler 76. Altın Küre Ödülleri’ni hangi kanal canlı yayınlayacak?

76. Altın Küre Ödülleri’ni hangi kanal canlı yayınlayacak?

tarafından ker_def

Altın Küre Ödülleri Canlı Yayınla FOXLIFE’ta

76. Altın Küre Ödülleri 6 Ocak Pazar’ı 7 Ocak Pazartesi’ye bağlayan Pazar gecesi sahiplerini buluyor. Kırmızı halı heyecanıyla başlayacak ve ödül töreni ile devam edecek olan gece canlı yayınla FOXLIFE ekranlarında izleyicilerle buluşuyor.

Sinema ve televizyon dünyasının en prestijli ödüllerinden “Altın Küre”, bu yıl 6 Ocak Pazar’ı 7 Ocak Pazartesi’ye bağlayan Pazar gecesi gerçekleşecek. Hollywood Yabancı Basın Birliği tarafından bu yıl 76’ıncısı düzenlenen ve saat 03.00’te kırmızı halı heyecanıyla başlayacak olan gece, 04.00’ten itibaren Altın Küre Ödülleri’nin sahipleriyle buluşacağı ödül töreniyle devam edecek. Her zamanki gibi Beverly Hilton Otel’de düzenlenecek olan törenin sunuculuğunu ise Kore asıllı Kanadalı aktris Sandra Oh ile Amerikalı komedyen, oyuncu, yazar ve şarkıcı Andy Samberg üstlenecek. Oscar Ödülleri’nin habercisi olarak kabul edilen Altın Küre Ödülleri, 03.00’ten itibaren canlı yayınla FOXLIFE ekranlarına gelecek.

“The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story”ye 4 Adaylık

FOX Networks Group kanallarından FOXCRIME’ın geçtiğimiz sezona damgasını vuran yapımı “The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story”, 76. Altın Küre Ödülleri’nde 4 dalda aday gösterildi. Ünlü modacı Gianni Versace’nin cinayetini konu alan dizi “En İyi Mini Dizi ve TV Filmi”dalında aday olurken Gianni Versace’ye hayat veren Edgar Ramirez “Mini Dizi ve TV Filmi” kategorisinde “En İyi Erkek Oyuncu”, Gianni Versace’nin katili Andrew Cunanan olarak izlediğimiz Darren Criss “En İyi Yardımı Erkek Oyuncu” ve Donatella Versace’yi canladıran Penelope Cruz “En iyi Yardımcı Kadın Oyuncu”dallarında adaylık aldı.

FX kanalının sevilen dizisi “The Americans”ın başrolü paylaşan Keri Russell veMatthew Rhysde “Drama TV Dizisi” kategorisinde sırasıyla “En iyi Kadın Oyuncu” ve “En İyi Erkek Oyuncu” dallarında aday oldular.

76. Altın Küre Ödülleri 6 Ocak Pazar’ı 7 Ocak Pazartesi’ye bağlayan Pazar gecesi kırmızı halı heyecanıyla 03.00 ve ödül töreniyle 04.00’ten itibaren FOXLIFE ekranlarında olacak.

Hollywood’un en prestijli yapımları ve en ünlü yüzlerini bir araya getiren FOXLIFE; D-Smart, KabloTV ve Tivibu platformlarından izlenebiliyor.