Ana sayfa Yabancı Dizi FOXLIFE Pazar Maratonu ile Kesintisiz Dizi Keyfi Yaşayabilirsiniz!

FOXLIFE Pazar Maratonu ile Kesintisiz Dizi Keyfi Yaşayabilirsiniz!

tarafından ker_def

FOXLIFE’ın en sevilen yapımları “Crazy Ex-Girlfriend”, “9-1-1”, “Jane the Virgin” ve “This is Us” hafta sonuna kesintisiz dizi maratonları ile keyif katmak isteyenler için her pazar arka arkaya yayınlanan bölümleriyle ekranlara geliyor.

Manhattan’daki lüks hayatını geride bırakıp aşk ve macera arayışıyla Los Angeles’a giden Rebecca Bunch, çılgınca davranışları sebebiyle kendisinden ayrılan eski sevgilisini yeniden kazanmaya kararlıdır. Asla pes etmeyen Rebecca’nın hikayesi “Crazy Ex-Girlfriend”, 4. sezonunun son 5 bölümüyle 4 Ağustos Pazar günü saat 15.25’te FOXLIFE’ta.

Acil durumlarda ilk müdahaleleri yaparak insanların hayatını kurtarmaktan sorumlu bir ekibin risklerle dolu hayatını izleyicilere aktaran Ryan Murphy ve Brad Falchuk imzalı dizi

“9-1-1”, 2. sezonunun son 5 bölümüyle 11 Ağustos Pazar günü saat 15.25’te FOXLIFE kanalında.

Geleneksel bir Latin ailenin geleneklerine bağlı ve bekaretini evleneceği erkeğe saklamak konusunda kararlı kızı Jane, bir doktor kontrolü esnasında yapılan bir hatayla kendini hiç beklemediği bir durumun içinde bulur. Jane ve Rafael’in ebeveynlik savaşını izleyeceğimiz “Jane the Virgin” 5. sezonunun son 5 bölümüyle 18 Ağustos Pazar saat 15.25’te FOXLIFE ekranlarına geliyor.

Farklı hikayeleri olsa da yolları beklenmedik şekilde kesişen insanların hikayesini konu alan ve Emmy dahil 21 ödülü olan dizi “This is Us”, bilinmeyenlere odaklandığı 3. sezonunun son 5 bölümüyle 25 Ağustos Pazar günü saat 15.25’te FOXLIFE kanalında.