Ana sayfa Güncel Haberler FOXLIFE’ta hafta sonları diziler ve programlarla eğlence var!

FOXLIFE’ta hafta sonları diziler ve programlarla eğlence var!

tarafından ker_def

İlk günden bu yana dünyanın en sevilen ve en çok izlenen romantik komedi, komedi ve drama dizilerinin yanı sıra ödül törenleri ve gece yarısı şovlarını izleyicilerle buluşturan FOXLIFE, yabancı filmlerle hafta sonu akşamlarına eğlence ve kahkaha katıyor.

Hollywood’un en eğlenceli yapımları her cumartesi ve pazar saat 21.30’da FOXLIFE kanalında izleyicilerle buluşuyor.

Televizyon dünyasının en sevilen dizilerinden Sex and the City’nin devamında çekilen filmi ikinci serüveniyle eğlence, moda ve arkadaşlığa dair hikayesine devam ediyor. Carrie, Samantha, Charlotte ve Miranda evlilik ve anneliğe Abu Dhabi’de çıktıkları kısa ve sürprizlerle dolu bir tatille ara veriyor. Dizinin orijinal kadrosundan Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Chris Noth ve John Corbett’i başrollerinde izlediğimiz “Sex and the City 2”, 6 Temmuz Cumartesi günü saat 21.30’da FOXLIFE’ta.

Yaşlı çapkın Harry Sanborn tatil için genç kız arkadaşı Marin’in ailesinin Hamptons’daki evine doğru yola çıkar. Tek sorun ise Marin’in annesi Erica’nın da hafta sonunu Hamptons’da geçirmeye karar verdiğinden haberlerinin olmamasıdır. Ani bir kalp krizi geçiren Harry, iyileşene kadar kendisinden hiç hoşlanmayan Erica’nın evinde kalmak zorunda kalacaktır. Bu süreç ise Harry’nin Erica’ya aşık olmasıyla iyice sarpa saracaktır. Diane Keaton, Jack Nicholson, Keanu Reeves, Frances McDormand gibi ünlü oyunculardan oluşan efsane kadrosuyla “Aşkta Her Şey Mümkün” (Something’s Gotta Give), 7 Temmuz Pazar günü saat 21.30’da FOXLIFE ekranlarında.

Greg Focker’ın kız arkadaşının babasıyla tanışmaya hazırdır. Üstelik bu fırsatı kız arkadaşına evlenme teklifi etmek için kullanmayı planlamaktadır. Tam anlamıyla kabus gibi geçen hafta sonu boyunca başardığı tek şey ise müstakbel kayınpederinin gazabına uğramak olacaktır. Robert De Niro, Ben Stiller ve Owen Wilson’ı bir araya getiren “Zor Baba” (Meet the Parents), 13 Temmuz Cumartesi günü saat 21.30’da FOXLIFE ekranlarında izleyicilerle buluşuyor.

Bir yandan CIA için çalışırken bir yandan da bir teröristin isteklerini yerine getiren ajan Derek Zoolander, olan bitenden bihaberdir. Ben Stiller, Owen Wilson, Will Ferrell, Penélope Cruz gibi isimlerin yer aldığı “Zırtapoz” (Zoolander), 14 Temmuz Pazar günü saat 21.30’da FOXLIFE’ta.

Hollywood’un en prestijli yapımları ve en ünlü yüzlerini bir araya getiren FOXLIFE; D-Smart, KabloTV ve Tivibu platformlarından izlenebiliyor.