Ana sayfa Dizi Haberleri 8. Gün yine bekleneni yakalayamadı, izleyenler korkuyor!

8. Gün yine bekleneni yakalayamadı, izleyenler korkuyor!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/ Analiz
ATV’nin yeni başlayan iddialı dizisi 8. Gün’ün dün akşam ekranlara gelen 2. bölümü yine sınıfta kaldı.

Başrollerini Burcu Biricik, Musa Uzunlar, Buğra Gülsoy ve Cem Davran’ın paylaştığı dizinin yapımcılığını Ay Yapım üstleniyor.

Dizinin konusu:

Yazılım Mühendisi Şehnaz önemli projeler yürütmektedir ve devlet adına kritik bir bilgisayar programı yazmıştır. Programdan haberdar olan yabancı ülke istihbaratları vakit kaybetmeden bu programı ele geçirmek isterler. Buna izin vermemek için elinden geleni yapan Şehnaz kısa bir süre sonra şüpheli bir uçak kazasında hayatını kaybeder.

 

8. Gün yine bekleneni yakalayamadı, izleyenler korkuyor! 7

Bahar annesinin ölümünden şüphelenir ve ardındaki sır perdesini aralamak ister. Annesinin önemli projelerinden haberi olsa da bu çapta büyük bir program yazdığından haberi yoktur. Şehnaz bu programdan kızına dahi bahsetmemiştir. Bahar annesinin ölümünü araştırırken karanlık güçler de Bahar’ın peşindedir.

Konusu herkesin dikkatini çeken dizinin, ilk bölüm reytinglerinin beklenenin çok altında kalması herkesi çok şaşırtmıştı.

İkinci bölümden daha ümitli olan izleyenler istediğini bulmasına rağmen reytingler yine beklenenin çok altında kaldı.

Dizinin ikinci bölümü; Total’de 2.66 reytingle 16. sırada, AB’de 3.04 reytingle 13. sırada, ABC1’de 3.01 reytingle 15. sırada yer aldı.

İzleyenler dizi için korkarken; “Ne olur bitmesin!”, “Konusu çok güzel günü yanlış!”, “Bu bölüm baya iyiydi!”, “Umarım reytinglere kurban gitmez!”, “Cem Davran resmen ters köşe yaptı!” gibi yorumlar yaptılar.

Dizinin önümüzdeki bölümlerinin nasıl tepkiler alacağını hep birlikte göreceğiz…