Ana sayfa Dizi Haberleri 8. Gün’e büyük şok! Kimse bunu beklemiyordu!

8. Gün’e büyük şok! Kimse bunu beklemiyordu!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/ Analiz
ATV’nin yeni başlayan iddialı dizisi 8. Gün, dün akşam 1. bölümüyle ekranlara geldi.

Başrollerini Burcu Biricik, Musa Uzunlar, Buğra Gülsoy ve Cem Davran’ın paylaştığı dizinin yapımcılığını Ay Yapım üstleniyor.

8. Gün'e büyük şok! Kimse bunu beklemiyordu! 7

Dizinin konusu:

Yazılım Mühendisi Şehnaz önemli projeler yürütmektedir ve devlet adına kritik bir bilgisayar programı yazmıştır. Programdan haberdar olan yabancı ülke istihbaratları vakit kaybetmeden bu programı ele geçirmek isterler. Buna izin vermemek için elinden geleni yapan Şehnaz kısa bir süre sonra şüpheli bir uçak kazasında hayatını kaybeder. Bahar annesinin ölümünden şüphelenir ve ardındaki sır perdesini aralamak ister. Annesinin önemli projelerinden haberi olsa da bu çapta büyük bir program yazdığından haberi yoktur. Şehnaz bu programdan kızına dahi bahsetmemiştir. Bahar annesinin ölümünü araştırırken karanlık güçler de Bahar’ın peşindedir.

Dizinin konusunu çok çekici bulan izleyenler dün akşam ilk bölümle hüsrana uğradı.

Olaylara anlam veremeyen izleyenler, dizinin gününü de yanlış buldu.

“Bu dizi yerine Kırgın Çiçekler’i tercih ederdim!”, “Anlamadım hiç bir şey!”, “Gene boğmuşsunuz diziyi yerli yersiz müziklerle!”, “Günü acil değişmeli!”, “Pazartesi hatalı seçim!” gibi yorumlar yapan izleyenler diziden henüz ümidini kesmedi.

Reytinglerde de hüsrana uğrayan dizi, herkesi bir hayli şaşırttı.

Dizi ilk bölümüyle, Total’de 2.97 reytingle 16. sırada, AB’de 2.77 reytingle 14. sırada, ABC1’de ise 3.11 reytingle yine 14. sırada yer aldı.

Dizinin durumunun önümüzdeki bölümlerde nasıl değişeceğini hep birlikte göreceğiz…