Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye dizisinde ayrılık mı var?

Bizim Hikaye dizisinde ayrılık mı var?

tarafından ker_def

Bizim Hikaye dizisinin 49. bölümü 29 Kasım Perşembe günü izleyicilerle Fox TV ekranında buluştu. Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın başarılı oyunculuklarıyla dikkat çeken Bizim Hikaye dizisinin 49. bölümünde herkesi şaşkına çeviren bir final sahnesi vardı.

Bıçaklanan Hikmet’e ne olacağı herkesi merakta bıraktı. Nejat Uygur’un canlandırdığı Hikmet karakterinin akıbeti merak edilmeye başlandı. 50. bölümden ilk görüntüler yayınlanmadığı içni Hikmet’e ne olduğunun detayı için izleyiciler biraz daha bekleyecek.

Bizim Hikaye dizisi 49. son bölümüyle ekrana geldi. Bizim Hikaye son bölümde Barış ve Filiz evlilik hazırlıkları yapmaya başladı. Barış evlenince yaşayacakları evi Filiz’e gösterdi. Ancak son bölüm final sahnesinde herkesi şoke eden bir gelişme yaşandı. Çiçek’in kocası ortaya çıkıyor. Çiçek’i bulan ve götürmek isteyen kocasını Hikmet durdurmaya çalışıyor. Ancak Çiçek’in kocası Hikmet’i bıçaklıyor.

Başrollerini Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan, Nesrin Cavadzade, Yağız Can Konyalı, Nejat Uygur, Zeynep Selimoğlu, Alp Akar, Ömer Sevgi’nin paylaştığı, dünyaca ünlü dizi Shamelles uyarlaması olan Bizim Hikaye 50. yeni bölümüyle 6 Aralık Perşembe akşamı Fox TV’de olacak.