Ana sayfa Dizi Haberleri Erkenci Kuş dizisinde Sanem’den bomba laf! Herkesin içinin yağları eridi!

Erkenci Kuş dizisinde Sanem’den bomba laf! Herkesin içinin yağları eridi!

tarafından zk zk
Can Yaman ve Demet Özdemir’in oynadıkları Erkenci Kuş dizisinin 35. bölümünden ön izleme yayınlandı.
Televizyongazetesi/Detay

Star TV’de ekrana gelen ve yeni bölümü 23 Mart Cumartesi akşamı yayınlanacak olan dizide, uzun süredir birbirlerine sataşıp duran Sanem ve Can’ı bu kez romantik bir ortamda izleyeceğiz.
Birlikte dağ evinde vakit geçiren Can ve Sanem, yine aralarında geçen eğlenceli konuşmalarla izleyenleri güldürecek.

Özellikle Sanem’in “Tavuk mu yumurtadan, yumurta mı tavuktan?” sözüne “Beni bağlamaz, ben horozum” yanıtını veren Can’ın halleri görülmeye değer!
Erkenci Kuş dizisinde Sanem'den bomba laf! Herkesin içinin yağları eridi! 7

Bu arada Can ile samimi sohbetleri sırasında Sanem, izleyenlerin içindeki lafı da bir çırpıda söylüyor. Her ne kadar Can duymasa da Sanem’in “Polen gitsin artık!” sözü sosyal medyanın diline düştü.

Sanem’in, aslında ekran başındakilerin içinden söylediği sözü dillendirmesini Can duymadı ama izleyici duyup, “Evet artık gitsin” nidaları atmaya başladı bile!

İşte Erkenci Kuş 35. bölüm ön izleme:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Sanem ve Can arasındaki buzlar eriyecek mi?

Can ve Sanem arasındaki kıskançlık krizi iyice büyür ve Can sonunda pes edip, Sanem’i kaçırır. Can, Sanem ile konuşup sorunlarını halletmek için baş başa kalabilecekleri bir dağ evi ayarlar. Fakat ikisi de burada da rahat durmaz, konuşmaları tartışmaya döner ve inatlaşmaya devam ederler. Bir yandan da eğlenceli bir gün geçirirler. Sanem ve Can’ın bir anda ortadan kaybolması özellikle Polen ve Yiğit’i tedirgin eder. Polen ikisinin barışacaklarından korkup, Hüma’dan destek ister. Acaba baş başa kalmaları, Sanem ve Can’ın arasındaki buzları eritmeye yetecek midir?