Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’la Sofrada bugün 16 Mayıs Perşembe Ayşe gelin kaç puan aldı?

Zuhal Topal’la Sofrada bugün 16 Mayıs Perşembe Ayşe gelin kaç puan aldı?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Hafta içi her gün Fox TV’de ekrana gelen Zuhal Topal’la Sofrada programının 189. bölümünde Bediha Hanım’ın gelini Ayşe Hanım yarıştı.

Ayşe Hanım’ın markete giderken ayakkabısının kopmasıyla başlayan aksilikler arka arkaya gelirken, sürprizler de yaşanıyor. Yemek hazırlıkları sırasında Ayşe Hanım’a gelen çiçek mutlu ederken, masada kayınvalidelerin tuhaf eleştirileri yine bitmek bilmiyor.

Yemek hazırlığı sırasında mutfakta gelinle sohbet eden Zuhal Topal, sezon başından beri masaya oturan pek çok kayınvalidenin yaptığı ilginç davranışlar ve tavırlar karşısında nasıl sakin kaldığıyla ilgili soruya verdiği yanıt dikkat çekti.

Topal, “Bir de diyorlar ki Zuhal Hanım, siz nasıl bu kadar sakin kalıyorsunuz? Kalmıyorum aslında, benim de bir şalterler atıyor” şeklindeki söylemi, kamera arkasındaki durumun bambaşka olduğunun da bir işaretiydi.

Ayşe Hanımın Menüsü:

Ayşe hanım mutfaktaki maharetlerini sergiledi ve kayınvalideleri de güler yüzlü olarak karşıladı. Masa düzeni de gayet iyiydi…

Kayınvalidelerin kendi aralarındaki eleştiriler masada gerginlik yarattı. Zuhal Topal, kayınvalidelerin birbirlerini dinlemediklerinden yakındı ve pişen yemekle ilgili yorum yapılması gerektiğinin altını çizdi.

Kendi gelinleri kazansın diye strateji yapmaya çalışan kayınvalidelerin ilginç eleştirilerine yenileri ekleniyor!

Ayşe Hanım, tüm yemeklerini zamanında yetiştirip kayınvalidelere sundu ancak yine memnuniyetsizlikler, eleştiriler havada uçuştu.

Gelin hanım kayınvalidelerin beğenmeme zihniyetini eleştirdi.

AYŞE HANIM KAÇ PUAN ALDI?

Şadiye hanım: 4 puan verdi.

Nezahat hanım: 4 puan verdi.

Sultan hanım 4 puan verdi.

Mine hanım: 3 puan verdi.

Zuhal Topal, kayınvalidelerin puanlama mantığını yine eleştirdi ve bu durumdan rahatsızlık duyduğunu anlattı.

Zuhal Topal’ın puanı 7 oldu. Ayşe hanım toplamda 22 puan elde etti.