Ana sayfa Dizi Haberleri Tuvana Türkay’ı Yasak Elma dizisinde çok zorlayan gelişme!

Tuvana Türkay’ı Yasak Elma dizisinde çok zorlayan gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma’daki Leyla karakteri, Tuvana Türkay’ın tam zıttı! Pazartesi akşamları izleyicilerle Fox TV ekranında buluşmakta olan Yasak Elma dizisine 3.sezonunda katılan Tuvana Türkay, canlandırdığı Leyla karakterini anlattı.

Posta gazetesine konuşan oyuncu, diziyi daha önceden de izlediğini ve sevdiği bir proje olduğuna vurgu yaptı.

“Dolayısıyla memnuniyetle kabul ettim. Bu ekipte olmaktan mutluyum” diye konuşan Tuvana Türkay, Yasak Elma’nın seyircisinin oturmuş olduğunu ve güçlü bir yapım olduğunu belirterek,böyle projelere sonradan girmenin zorlukları olduğunu anlattı.

Her şeyin kendisi açısında güzel gittiğine değinen oyuncu, canlandırdığı Leyla karakteri ile hiç de benzeşmediğine değindi.

Leyla’nın net bir karakter olmadığının altını çizen Türkay, “Bu yüzden beni biraz zorluyor. Onu anlamak için çok çabalıyorum. Sonradan ortaya çıkacak sırlara sahip. Oynarken çok serbest olamıyorum ama aynı zamanda onun ilginç bir yolu olması da beni heyecanlandırıyor” ifadelerini kullandı.

Leyla’nın kendisine hiç benzemediğine değinen Türkay, “Ben yalan söylemeye kalksam iki kilometre öteden anlarsınız. Zaten üç saniye sonra “Uf tamam” deyip doğrusunu itiraf ederim. Leyla da yalan söylemek zorunda kaldığı için çok huzursuz ama çaresiz. Ben onun yaşadığı çaresizlikleri yaşamadım, onun gibi yaralanmadım” diye konuştu.

Entrikadan hoşlanmayan Tuvana Türkay, bunun kendisi için bir yaşam tarzı olamayacağına vurgu yapmakta.

“Ben net birisiyim” diyen ünlü oyuncu, insanları kırmaktan da çok korkuyor. Bazen sorunların çözümünü ise uzaklaşmakta buluyor.