Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı 11. yeni bölümde herkesi şaşırtacak bir sahne var!

Kuzey Yıldızı 11. yeni bölümde herkesi şaşırtacak bir sahne var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuzey Yıldızı dizisinde Titanik yapacaklar! Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’nin keyfi yerinde!  Cumartesi akşamları Show TV ekranında yayınlanmakta olan Kuzey Yıldızı dizisi, izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Dizinin 11. yeni bölümü 23 Kasım Cumartesi akşamı ekrandaki yerini alacak.

Yıldız’a olan aşkını ilan eden Kuzey, onu kaçırıyor. İki aşık denizin üzerinde teknenin içinde Titanik filmini andıran pozları ile nostalji yapacak.

11. bölümden fragmanı paylaşan İsmail Demirci, “Haftaya Titanik yapacağız” diye yazdı.

Aslıhan Güner ise gelen reytinglerin sevinci içindeydi.

Kuzey Yıldız’ı 16 Kasım Cumartesi yayınlanan 10. bölümünde ABC1’de yüzde 6.77 rating ve yüzde 17.88 izlenme payı, Total’da 8.88 rating ve yüzde 23.32 izlenme payıyla birinci olurken, AB’de yüzde 5.53 rating ve 16.22 izlenme payı elde etti.

Güner, reytingleri paylaştı ve izleyicilere teşekkür etti.

11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde; Gökçe’nin, Şule ve Kuzey’in birleşmesi için baskı yaptığı tanıtımda güller içinde uyanan Feride neler olduğunu anlamaya çalışıyor. Kuzey, Yıldız’ı kaçırırken, ikilinin eğlenceli atışmaları izleyenleri keyiflendiriyor.

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Ersoy Güler’in oturduğu Kuzey Yıldızı-İlk Aşk’ın başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci paylaşırken, dizide Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Zeynep Kankonde, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan gibi birçok başarılı isim de rol alıyor.