Ana sayfa Dizi Fragmanları Afili Aşk 28. bölüm fragmanı; Ayşe ve Kerem’in foyası meydana çıktı!

Afili Aşk 28. bölüm fragmanı; Ayşe ve Kerem’in foyası meydana çıktı!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında Çarşamba günleri yayınlanan Afili Aşk 28. Bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı ile ilgili detaylar ortaya çıktı. Ayşe ve Kerem’in evliliklerinin düzmece olduğu ortaya mı çıkıyor?

Ayşe’nin annesi Melahat zehirlenip hastaneye kaldırılınca olanlar oluyor. Ayşe ve Kerem, başlarına geleceklerden habersiz annelerini ziyaret ederler. Odada Muhsin, Rıza ve Erkut da bulunmaktadır. Melahat odadakilere, sağlığından endişelenen ve ilaçlarını almadığı için üzerine gelen oğlu Rıza’ya, Ayşe ile Kerem’in sahte evliliğinden bahsettiğini söyler.

Bunu duyan Ayşe ve Kerem büyük şok yaşar. Başta Muhsin olmak üzere odadakiler iki aşığımızın ağzından çıkacak doğrulama cümlelerini beklerler.

Ayşe ve Kerem evliliklerinin sahte olduğunu açıklayacaklar mı? Bu andan itibaren aileler arasında sorun çıkacak mı? Muhsin, çok güvendiği Ayşe’ye karşı nasıl bir tavır alacak? İki aşık evlilik ile ilgili nasıl bir karar alacaklar?

Afili Aşk yeni bölümüyle 25 Aralık Çarşamba 20.00’de Kanal D’de!

Yapım:ARC Film
Yapımcı:Fatih Enes Ömeroğlu
Yönetmen:Serdar Gözelekli
Senaryo:Barış Erdoğan, İlker Arslan, Kübra Sülün, Okşan Tavaslıoğlu
Görüntü Yönetmeni: Tahir Canlı
Sanat Yönetmeni:Tolga Coşkuntuna
Müzik: Aslı Demirer, Safa Hendem, Mehmet Cem Ünal

Oyuncular: Çağlar Ertuğrul (Kerem), Burcu Özberk (Ayşe), Altan Erkekli (Muhsin), Benian Dönmez (Melahat), Neşe Baykent (Yelda), Taner Rumeli (Rıza), Serkay Tütüncü (Volkan), Asena Tuğal (Hülya), Uğur Uzunel (Erkut), Zeynep Tuğçe Bayat (Ceyda), Yılmaz Kunt (Berk), Ozan Dağgez (Samet), Güzide Arslan (Gonca), Beril Pozam (Nazmiye), Umutcan Ütebay (Sabri), Vural Ceylan (Kadir), Banu İnan (Nermin), Hira Su Yıldız (Buse)