Ana sayfa Sosyal Medya Fox TV’nin finale yürüyen ünlü dizisi tam bir şok etkisi yarattı!

Fox TV’nin finale yürüyen ünlü dizisi tam bir şok etkisi yarattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – 3 sezondur ekranda, Fox TV’ye büyük reytingler getiren, bir dönem çok sevilen Kadın dizisi 4 bölüm sonra final yapacak. Daha önce senaryo sıkıntılarına yönelik eleştiriler sosyal medyada bir hayli konuşuldu, dizinin artık bu şekilde devam etmesinin zor olduğu söylendi. Hatta dizide saçmalamaya işaret eden kimi sahneler ve olaylar da yaşandı.

Ancak birçok Kadın dizisi hayranı en azından 3. sezonun sonuna kadar yani Mayıs ayına kadar yapımın devam edeceğini düşünüyordu. Fakat gelişmeler farklı oldu.

Fox TV, ani bir kararla dizi için final tarihini belirledi. 4 Şubat’ta yayınlanacak olan 81. bölüm ile birlikte Kadın dizisi ekrandan silinecek. Son 4 bölüm kaldığı da 78.bölüm fragmanı aracılığı ile verilince birçok dizi hayranı şoke oldu.

Özellikle de Ceyda ve Raif aşkını bekleyen ve bunun için diziyi izlediklerini söyleyen kitle, farklı ve izlenebilir bir hikaye bulmuştu. Arif ve Bahar’ın hikayesi ve Şirin’in hikayesinin artık izleyicileri ekran başında tutmaya yetmediği de ortadaydı.

Kadın dizisinin sadık izleyicileri ise finalin doğru karar olduğu konusunda hem fikir… Sarp karakterinin diziden ayrılmasından sonra zaten bir kısım izleyici gönül koymuştu.

“Çok şükür final oluyor” diyen birçok Kadın dizisi hayranı var. Ancak Ceyda ile Raif hikayesine tutulan bir izleyici grubu var ki, final olmasına isyan etmekte. Gökçe Eyüboğlu ve Sinan Helvacı’nın başarılı performansları da birçok izleyici için önemli bir kayıp olarak değerlendiriliyor.

Bir takipçi şu notuyla dikkat çekti: “Ceyda ve Raif yeni başlıyordu, çok da keyifliydi. Bahar ve Arif bir şey yaşamadı daha. TV’de izlediğim tek dizi. Doğru mesajlar veren, ayna tutan tek diziyi final yapmak yanlış karar.”