Ana sayfa Dizi Fragmanları Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Demet Özdemir’in düştüğü durum üzüyor!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Demet Özdemir’in düştüğü durum üzüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV8 ekranında Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 3. yeni bölümü izleyicilerle bu akşam buluşacak. Saat 20.00’de ekran başına geçecek olan dizi hayranları yine dramla dolu, trajedinin de yoğun şekilde kullanıldığı sahnelerle karşılaşacak. Zeynep’in Mehdi ile evlenmesini istemeyen onu büyüten aile ile gerçek ailesi arasındaki çalışmalar ekrana gelecek.

Ayrıca Faruk ile Zeynep’in hesaplaşması herkesi şaşırtacak. Mehdi’nin vereceği tepkiler de merak konusu… İzleyiciler ise bir konudan dert yanmaya başladı. Demet Özdemir’in canlandırdığı Zeynep’in sürekli arada kalması durumunun uzun sürmesini istemeyen dizi hayranları, “Kız travma üstüne travma yaşıyor. Şu kızı sürekli arada bırakmayın” diye isyanlarda.

Zeynep’in artık iki hayatı var ve bu iki hayat arasında da sürekli çekiştiriliyor. Bir dizi hayranı şu yorumuyla dikkat çekti: “Yahu kadın nelerle uğraşıyor iki hayatı var ve ikisinde de farklı yerlere çekiyor onu; birleşme ve kesişme ihtimali bile yok.Ne olacak merak ediyorum gerçekten.”

Demet Özdemir’in performansından çok memnun olan hayranları, İbrahim Çelikkol ile uyumunu da iyi buldu. Engin Hepileri ise Kimse Bilmez dizisindeki kötü adam karakterinden sonra ekrana yeniden iyi adam olarak dönünce hayranları mutluluk yaşadı.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 3. bölümünden yeni görüntüleri videoda izleyebilirsiniz.