Ana sayfa Dizi Haberleri Şampiyon dizisinde üzüntü ile sevinç aynı anda yaşandı!

Şampiyon dizisinde üzüntü ile sevinç aynı anda yaşandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında Pazar akşamları yayınlanmakta olan Şampiyon dizisinde başrol oyuncularından Erdal Özyağcılar’ın canlandırdığı Yaman karakterinin yapıma vedası izleyiciler için üzücü bir gelişme oldu.

Karaktere alışan ve bir hayli de seven Şampiyon hayranları Özyağcılar’ın diziden ayrılmasının sonrasında sosyal medyada duygularını dile getirdi.

Şampiyon dizisinde üzüntü ile sevinç aynı anda yaşandı! 8

“Bu bölüm çok üzücüydü, çok ağladım. O kadar gerçek oynamışlar hepsi de… Keşke Yaman hoca ölmeseydi, dizinin tadı ve tuzuydu” diye yorum bırakan bir izleyici birçok kişinin de duygularına tercüman oldu.

25.bölümü çok beğendiklerini de vurgulayan dizinin takipçileri, Yaman hoca ayrılmış olsa da hem hikayenin gelişimi hem de oyunculuk performansı nedeniyle ekibe övgü dolu sözlerle mesaj bıraktılar.

Şampiyon dizisinde üzüntü ile sevinç aynı anda yaşandı! 9

“İsmi gibi reytinglerde de Şampiyon olması ümidiyle” diyen bir izleyicinin bu temennisinin gerçekleşmesi pek mümkün değil. Şampiyon dizinin 25. bölümü 29 Mart Pazar reytinglerine bakıldığında tüm kategorilerde ilk 10 program arasında yer alamadı.

Tolgahan Sayışman yapıman bu sezon final yapacağını da söylemişti. Koronavirüs salgını nedeniyle çekimlerin de durdurulması sonrasında dizinin akıbeti merak konusu oldu.