Ana sayfa Dizi Haberleri Dilan Çiçek Deniz’den Yarım Kalan Aşklar dizisi için önemli yenilik!

Dilan Çiçek Deniz’den Yarım Kalan Aşklar dizisi için önemli yenilik!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, Yarım Kalan Aşklar dizisi için hazırlıklarına devam ediyor. Yarına Tek Bilet isimli Netflix’in ilk orijinal Türk filminde yer almanın gururunu yaşayan oyuncu, çok mutlu olduğunu söyledi. Filmle ilgili çok güzel geri dönüşler aldıklarını anlatan oyuncu, “Yarın ilk set günüm o yüzden keyfim yerinde, mutluyum” diye konuştu.

Burak Deniz ile birlikte Yarım Kalan Aşklar isimli Blu TV’ye dizi çekmekte olan oyuncu, yeni bir projeye başlamanın heyecanını da yaşıyor. Dilan Çiçek Deniz, en son geçen sezon Çukur dizisinde Sena karakterine hayat vermişti.

Yarım Kalan Aşklar dizi ekibinin bir parçası olduğu için kendisini şanslı hissettiğini söyleyen oyuncu, dizi çekimlerinin bitmesinden sonra tatile gidebileceğini ancak özel bir planının olmadığını ifade etti.

Karantina döneminde 3 ay boyunca evde tek başına kaldığını belirten oyuncu, karnıyarık yapmayı öğrendiğini anlattı. Yemek konusuna biraz daha çalışması gerektiğini belirten oyuncu saçlarını da dizi için kestirdiğini sözlerine ekledi.