Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin, önce Nilperi Şahinkaya’yı şimdi de Hande Erçel’i yaktı!

Kerem Bürsin, önce Nilperi Şahinkaya’yı şimdi de Hande Erçel’i yaktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı dizisindeki rol arkadaşı Hande Erçel ile katıldığı instagram sohbetinde espri yapayım derken, eski bir olayı hatırlattı. Bürsin, Yaşamayanlar dizisinde birlikte rol aldığı Nilperi Şahinkaya ile ilgili espri yapmış ve “Soğanlı, sarımsaklı dürüm yiyor sonra da ‘Gel beni öp’ diyordu” ifadelerini kullanmıştı. Ünlü oyununun bu sözleri de basında geniş şekilde yankı bulmuştu.

Sen Çal Kapımı dizisindeki partneri Hande Erçel hakkında da benzer bir söz söyleyen Kerem Bürsin, yine gaf yaptı. Sette partnerinin her dakika küfür ettiğini belirten oyuncu, yine bir espri yapmıştı ama Hande Erçel telaşlandı.

Kerem Bürsin, “En sevdiğin küfür ne?” diye sordu. Hande Erçel, “Ya bu sorulur mu, ben küfür etmiyorum ki,bu kadar basit” diye konuştu. Kerem Bürsin ise “Öyle bir yalan olamaz, sette her saniye küfür ediyor, bana küfür ediyor. Herkese küfür ediyor”şeklinde konuştu.

Hande Erçel ise “Bunu kesin yarın okuyacağız. Teşekkür ederim” diyerek partnerine sitemde bulundu.

NİLPERİ ŞAHİNKAYA GAFINI HATIRLATTI

Kerem Bürsin, önce Nilperi Şahinkaya'yı şimdi de Hande Erçel'i yaktı! 7

Kerem Bürsin her ne kadar espri yapıyor olsa da söylediği bu sözler, bir gaf olarak değerlendirildi ve Nilperi Şahinkaya gafı ile benzerliği de dikkat çekti.

İki ünlü ismin dizilerini tanıtmak amacıyla  yapılan yayındaki o sempatik hallerini videoda bulabilirsiniz.