Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’la Sofrada 3. sezon yine aynı tas aynı hamam!

Zuhal Topal’la Sofrada 3. sezon yine aynı tas aynı hamam!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasının ilk iki sezonu beğeni topladı. Program reytinglerde çok iyi noktalara geldi. Zuhal Topal’ın büyük emek verdiği programıın yeni sezonu da bir hayli eğlenceli bölümlerle geliyor.

Birçok program hayranının rahatsız olduğu bazı kayınvalidelerin öne çıkma çabası bu sezon da yine bildiğiniz gibi.. Zuhal Topal’la Sofrada’nın 3. sezon fragmanında gençliği ve alımlı haliyle dikkat çeken bir kayınvalidenin diğer kayınvalideleri bu noktada sıkıştırdığı anlar sinirlerinizi bozacak.

Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasının ne zaman ekrana geleceği henüz netleşmedi. Ancak yakın bir zaman içinde izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Programda bazı yenilkiler olacağı da belirtiliyor ama detay verilmedi. Fragmanda dikkat çeken detay ise bir villanın bahçesinde yani açık havada yemeklerin yendiği idi…

Koronavirüs tedbiri olarak yaz günlerinde programın açık havada çekileceği de ortaya çıkmış oldu. İzleyiciler ise yaptıkları yorumlarda programı çok özlediklerini ve bir an önce başlamasını istediklerini belirtiyor.