Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj dizisinde uyarılar işe yaradı, bu yol finale değil başarıya çıktı!

Baraj dizisinde uyarılar işe yaradı, bu yol finale değil başarıya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Baraj dizisi gitti geldi desek yeridir… Dizi ilk 2 bölümü ile beğenildikten sonra 6 ay bekleyen izleyiciler, hikayenin ruhsuz anlatımı ve karakterlerin de tam olarak oturmaması sorunu ile yüz yüze kalmıştı. Baraj dizisinin düşük seyreden reytingleri ve gelen eleştiriler sonrasında yavaş yavaş da olsa bir düzelme belirtileri görülmüştü.

Baraj dizisinde hikayede sırların ortaya çıkmaya başlaması, oyuncuların rollerine daha çok uyum sağlaması, hikaye anlatımında yapılan düzenlemeler ile birlikte izleyicilerden müthiş bir geri dönüş alındı. Reytingler toparlandı ve 10. bölüm itibari ile de dizinin iyi sonuçlar aldığı görüldü.

Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı Baraj, biraz da Fox TV’nin sabırlı tutumu sayesinde bulduğu fırsatı iyi değerlendirdi. Dizinin son haftalarda reytinglerini sürekli artırması dikkat çekti.

20 Ekim Salı akşamı yayınlanan 10. bölüm ise totalde 4.78’lik reyting başarısıyla dizinin artık yolunu bulduğunu gösterdi. AB grubunda hala düşük olan dizi, ABC1 grubunda da yine 4’lü reytinglerle iyi bir durumda bulunuyor. Totalde dün akşam 8. sırada yer alan dizi, ABC1 grubunda ise 7. olmayı başardı.

Baraj dizisine yönelik yapılan eleştirilerin yapımda değişikliklere neden olduğu ve bunun da reytinglerde yükselme getirdiği net bir şekilde görülüyor.

İşte 20 Ekim Salı günü reytinglerde ilk 10 program listesi:

Baraj dizisinde uyarılar işe yaradı, bu yol finale değil başarıya çıktı! 2