Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor dizisinde arıza yapma sırası başka bir karakterde!

Mucize Doktor dizisinde arıza yapma sırası başka bir karakterde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Perşembe akşamları buluşmakta olan Mucize Doktor dizisinin 35. yeni bölümü 29 Ekim akşamı yayınlanacak. Dizinin yeni bölümünde Ferman’ın çıkartacağı arızalar dikkat çekecek. Ali Vefa’nın Tanju’yu dinlememesinin ardından bu sefer de Ferman, farklı tavırları ile herkesin dikkatini çekecek.

Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Murat Aygen, Hazal Türesan ve Reha Özcan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünden yeni detaylar ortaya çıktı. Nazlı, babası ile ne yapacağını düşünürken, Ali Vefa ise ikisinin arasına girecek mi merak konusu…

Babasının ortaya çıkışından fazlasıyla etkilenen Nazlı, korkunç bir kazadan mucize eseri sağ çıkan bir hastayı kurtarmayı kafasına takar. Diğer tarafta başka bir hastanın tedavisi Ferman’ı Beliz ve Tanju’yla karşı karşıya getirir.

Vakasını kişiselleştiren Ferman hiç bildiğimiz Ferman gibi değildir. Ali Vefa’dan sonra Tanju’nun hedefinde bu sefer Ferman da mı girecek? Ferman’ın arıza hareketlerine şahit olacaksınız.

Hastanede gerilim yükselirken iki vakada da sorumluluk alan Ali hem Nazlı hem Ferman’a yardım etmeye çalışır. Ama bazen sevdiklerimize yardım etmek hiç tahmin etmediğimiz yollara girmek demektir.

İşte 29 Ekim Perşembe günün yayınlanacak 35. bölümden 2. fragman: