Ana sayfa Sosyal Medya Doğduğun Ev Kaderindir setinde İbrahim Çelikkol’dan Demet Özdemir ile sürpriz poz

Doğduğun Ev Kaderindir setinde İbrahim Çelikkol’dan Demet Özdemir ile sürpriz poz

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi, ekranların sevilen ve her bölümü merakla beklenen yapımları arasında. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitaplarındaki gerçek hikayelerden alınan dizilerden birisi de Doğduğun Ev Kaderindir.

Bu sezon ekrana damgasını vuran diğer iki dizi Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı da yine aynı ismin kitaplarından alıntılanarak senaryolaştırılmakta. İbrahim Çelikkol ile Demet Özdemir’in başrolünde oynadıkları ve çarpıcı bir hikayenin işlendiği Doğduğun Ev Kaderindir dizisi, geçtiğimiz sezon sonunda başlamıştı.

İki oyuncunun başarılı performansları ve ekran önündeki uyumlarıyla birlikte, hikayenin gerçekliği ve senaryonun akıcılığı ile yan karakterlerde rol alan isimlerin uyumlu ve başarılı performansları sayesinde dizi, dikkat çeken bir yapım olmayı başardı.

Demet Özdemir’in daha önce romantik komedi dizileriyle ekrana gelmesinin ardından, dram dizisinde nasıl bir performans sergileyeceği de merak konusuydu. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakterindeki başarılı oyunculuğuyla takdir topluyor genç oyuncu.

İbrahim Çelikkol ile de iyi bir ikili olmayı başardılar. Çelikkol, dizinin yeni bölümü öncesinde partneri Demet Özdemir ile karavanın kapısında verdikleri pozu paylaştı ve yeni bölümü hatırlattı.

Yayına saatler kala yapılan bu paylaşım, Çelikkol ve Özdemir’in hayranlarını çok mutlu etti ve beğeni, yorum yağmaya başladı.

İşte o paylaşım:

@dogdugunevkaderindir Bu akşam ! ✌️

Doğduğun Ev Kaderindir setinde İbrahim Çelikkol'dan Demet Özdemir ile sürpriz poz 7