Ana sayfa Dizi Fragmanları Çocukluk dizisinde bu hafta sinirlerinizi zıplatacak olay bir sahne var!

Çocukluk dizisinde bu hafta sinirlerinizi zıplatacak olay bir sahne var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Çocukluk dizisinde, öyle güçlü bir toplumsal gerçeğe ayna tutulacak ki, ekran başındaki izleyiciler gördüğü manzara ile şoke olacak…

Çocuk yaştaki bir kızın pavyon görünümlü bir batakhanede çalıştırılması ve müşteriye gönderilmesi gibi izleyicileri derinden sarsacak bir sahne geliyor… 30 Ekim akşamı 4. bölümü izleyicilerle buluşacak olan dizide, Mahir Boztepe ve Ayşegül, Kader isimli kızı kurtarmaya çalışıyor.

Ancak pavyonda çalıştırılan Kader bir de erkeklerle birlikte olmaya zorlanıyor. Mahir Boztepe çıldırıyor… Dizide küçük kızların başına gelebilecek kötü olaylara bir ayna tutulacak…

İzleyiciler yayınlanan fragman ile şoke oldu. Görüntüler içinizi acıtacak. Yeni bölümde bu sahne Çocukluk sosyal medyayı fena sallayacak.

Çocukluk dizisinde bu hafta sinirlerinizi zıplatacak olay bir sahne var! 7

Bir de Mahir Boztepe’nin geçmişi ile ilgili hikayesinin ne olduğu da çok merak ediliyor. Mahir ne yaptı ki, bu kadar büyük pişmanlık yaşıyor. İlk detayların 4. bölümde ortaya çıkması bekleniyor.

Çocukluk 4. bölüm 3. fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.