Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin en iyi dizilerinden birisi göz göre göre final yapıyor!

Fox TV’nin en iyi dizilerinden birisi göz göre göre final yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Pazar akşamları yayınlanan ve erken final kararı ile hayal kırıklığı yaratan Öğretmen dizisi, önümüzdeki hafta 9. final bölümü ile son kez izleyicisi ile buluşacak.

İlker Kaleli’nin Akif öğretmen karakterinde toplumsal mesajları bir hayli sert bir yöntem ile veren bir dizi Öğretmen… Ancak Fox TV, dizi konusunda pek de ısrarcı olmak istemedi. Ayrıca, planlama hataları da izleyici kaybına neden oldu. 36 bölüm süreceği açıklanan dizi 9. bölümle birlikte ekrana veda edecek.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, Öğretmen dizisiyle ilgili yazdığı yazıda önemli noktalara değindi. Öğretmen dizisinin hayat ile imtihan yapımı olduğunun altını çizen Koloğlu’na göre birçok mesaj veren bir dizi…

Eğitim sistemi, aile ilişkileri, arkadaşlıklar ve geçmişin faturası konusunda özel mesajlarıyla gündemden düşmeyen Öğretmen dizisinin seçtiği yöntemi aykırı olarak gören Sina Koloğlu, İlker Kaleli’nin başarısına da dikkat çekti. Dizi hakkında çok fazla şikayet geldiğini de aktaran yazara göreve gerçek hayat senaryoları çok daha sert ve acımasız.

İşte Sina Koloğlu’nun Öğretmen dizisiyle ilgili çarpıcı mesajı:

“Evet, başlarda tedirgin olduk. Seçilen yöntem hayli uç. Sonra giderek bir derdi olduğunu bize anlattı. İlker Kaleli özelinde, bir oyunculuk başarısı gösterdi. Dizide simgeler var.

Şiddet bir simge ve altında hikayesi olan bir dram yatıyor. Çok şikayet geldi, işin kolay yolu. Rapor yazanların önce dizinin ne demek istediğini anlaması gerekiyor. Kötü söz, işkence, hakaret, bunlara yeltenen tabii ki ceza alacak. Unutmayalım gerçek hayatın senaryoları çok daha sert, acımasız. Yaşıyoruz görüyoruz.”