Ana sayfa Dizi Haberleri Hazır mısınız? Sadakatsiz dizisinde Kenan Ece rüzgarı esecek! Peki kimi oynuyor?

Hazır mısınız? Sadakatsiz dizisinde Kenan Ece rüzgarı esecek! Peki kimi oynuyor?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D’nin Çarşamba akşamlarına damgasını vuran yeni dizisi Sadakatsiz, izleyenlere yeni bir sürpriz yapıyor. Diziye başarılı oyuncu Kenan Ece de katılıyor. Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in oynadıkları dizinin yeni bölümlerinde, Asya için önemli bir karakter hikayeye ekleniyor.

BBC’nin dünyaca ünlü dizisi Doctor Foster uyarlaması olan Sadakatsiz, bu hafta yayınlanan 5. bölümüyle Total’de Kuruluş Osman’ın ardından 2. ve AB’de de 1. sıraya yerleşti. Sosyal medyada da TT olan dizinin 6. bölümü merakla bekleniyor.

Bu arada diziye katılan Kenan Ece’nin de hangi bölümde dahil olacağı henüz net değil ama Cansu Dere’nin oynadığı Asya’nın hayatında önemli bir rolü olacağı öğrenildi.

Ece, son olarak Star TV’nin Avlu dizisinde bir gardiyanı oynuyordu. Sadakatsiz dizisine gelmesiyle birlikte bazı dengelerin değişeceği de anlaşıldı. Volkan’ın kendisini aldattığına artık emin olan Asya’nın intikam planını devreye soktuğu bir dönemde karşısına çıkacak kişi Turgay olacak.

Sevilen oyuncu Kenan Ece, Turgay isimli bir psikiyatristi oynuyor. Ece, başarılı bir psikiyatr olan Turgay Güngör karakterine hayat verecek. Asya’nın (Cansu Dere) en zor anında karşısına çıkacak. Ve Turgay, Asya’yı hayatında özel bir yere konumlandıracak.

Hazır mısınız? Sadakatsiz dizisinde Kenan Ece rüzgarı esecek! Peki kimi oynuyor? 7

Yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un yer aldığı, senaryosunu Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk uyarlıyor.

Dizide Cansu Dere ve Caner Cindoruk’a Melis Sezen eşlik ediyor. Kadroda usta oyuncu Burak Sergen, Özge Özder, Eren Vurdem, Yeliz Kuvancı, Hikmet Körmükçü, Olcay Yusufoğlu, Nazlı Bulum, Gözde Seda Altuner, Emir Taro Tekin, Alp Akar, Mahmut Gökgöz, Onur Berk Arslanoğlu, Oktay Oy, Gamze Büyükbaşoğlu, Mutlunur Lafçı, Merve Akın, Dora Dalgıç, Bekir Hakan Uyanık ve Selin Aydınlıoğlu da yer alıyor.