Ana sayfa Dizi Haberleri 5 oyuncu gidiyor 3 oyuncu geliyor! Yasak Elma dizisine 3 sürpriz isim

5 oyuncu gidiyor 3 oyuncu geliyor! Yasak Elma dizisine 3 sürpriz isim

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – PAzartesi akşamları Fox TV’de izleyicilerle buluşan Yasak Elma dizisinin kadrosundan 5 kişinin ayrılacağı haberleri herkesi şoke etmişti. Talat Bulut’un oynadığı Halit Argun karakterinin 85. bölümde öleceği ve diziye veda edeceği biliniyor. Bulut’a Med Yapım tarafından küçük bir veda partisi bile yapıldı geçtiğimiz günlerde.

Bu arada Barış Kılıç, Doğaç Yıldız, Buçe Buse Kahraman ve Gökhan Alkan da diziden ayrılacak. Yani artık Yiğit, Kaya, Lila ve Kerim karakterleri de dizide olmayacak. Bu 5 oyuncunun nasıl bir hikaye ile diziden gideceği şimdiden merak konusu.

Yasak Elma’nın kadrosundaki bu ayrılıkların ardından bir sürpriz ismin diziye katıldığı geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. Savaşçı dizisinden ayrıldığını duyuran Berk Oktay, Çağatay karakteriyle Yasak Elma kadrosuna resmen katıldı.

İki ismin daha kadroya dahil olduğu haberi ise heyecan yarattı. Usta oyuncular Erdal Özyağcılar ile Gülenay Kalkan Ünlüoğlu da dizinin kadrosuna katıldı.


İki usta oyuncu Erdal Özyağcılar ile Gülenay Kalkan Ünlüoğlu ve sevilen oyuncu Berk Oktay’ın çok yakında dahil olacağı dizide kurallar baştan yazılacak.

Yıldız isimlerin diziye katılmasıyla beraber tüm dengeler değişirken dizinin yeni bölümlerindeki heyecan dozu kat kat artacak.

Yapımcılığını MEDYAPIM’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Murat Öztürk’un oturduğu ve senaryosunu Melis Civelek – Zeynep Soyata’nın kaleme aldığı dizinin yeni bölümü her Pazartesi saat 20.00’de FOX’ta.