Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İlker Kaleli ve Öğretmen nasıl bir finalle veda edecek? İşte tüm detaylar!

İlker Kaleli ve Öğretmen nasıl bir finalle veda edecek? İşte tüm detaylar!

tarafından ker_def

Fox TV’nin sevilen dizisi Öğretmen, 9. bölümüyle birlikte final yapacak. Pazar akşamı diziyi son kez izleyecekleri için mutsuz olan bir kitle var. Ancak ikinci sezonda dizinin reytingleri de bir hayli düştü. Bunun sebebi de hem Fox TV’nin planlama hatası hem de dizinin hikayesi olarak gösteriliyor. Kanalın diziye çok destek olmadığını yazan izleyiciler de bir haftadır sosyal medyada final kararını eleştiriyor.

Ancak Öğretmen dizisi bitiyor ve yerine Kefaret başlayacak. 15 Kasım Pazar akşamı da İlker Kaleli’yi Akif öğretmen olarak son kez izleyeceksiniz. Peki finalde neler yaşanacak? İşte dizinin son bölümünde yaşanacaklarla ilgili ayrıntılar:

Akif’in artık son dersini verme vakti gelmiştir. Şimdiye dek her yaptığı: öğrencilerini rehin alarak bütün ülkenin dikkatini çekmesi, Zeynep ve Rüya’nın başına gelenlerin sorumlularını ortaya çıkarması ve verdiği tüm dersler, hepsi onu bu âna getirmiştir.

Ve Akif bu son dersini verebilmek için her şeyi göze alır: canını vermeye bile. Fakat şimdiye dek hayatına dokunduğu kimse Akif’i kaybetmeye hazır değildir.

İşte 15 Kasım Pazar günü Öğretmen dizisinin finalinden görüntüler: