Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Demet Özdemir, dizi çekimi olmayınca bakın nasıl oyalanıyor!

Demet Özdemir, dizi çekimi olmayınca bakın nasıl oyalanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakterine hayat veren ünlü oyuncu Demet Özdemir, son haftalarda daha da keyifli. Çünkü karakterinin güçlü bir kadın duruşu sergilemesi ile kendisiyle özdeşleşmeye başlaması oyuncunun da motivasyonunu artırdı.

Mehdi karşısında Zeynep karakteri, kendisine hak ettiği değeri vermeyen erkeklere karşı çok önemli bir duruş sergiliyor. İşte bu duruş da ekran başındaki özellikle kadın izleyicileri fazlasıyla etkiliyor. Demet Özdemir böyle bir misyonu yüklendiği için de son derece memnun.

Yoğun geçen set günlerinin yanı sıra ünlü oyuncu zaman zaman fırsat da bularak kendi bakımına özen gösteriyor. Yüzü olduğu markanın kozmetik ürünlerini kullanan ve sosyal medyada da sıklıkla reklamını yapan Demet Özdemir, “Set yoksa ne yapılır? Saç bakımı!” diyerek reklam içerikli de olsa kendisi hakkında bilgi veren bir paylaşım yaptı.

Demet Özdemir, dinlenme zamanında bakımına da özen gösterdiğini anlatan şu sözleri ile dikkatleri çekti: “Yoğunluktan azıcık minicik de olsa uzaklaşmışken kendime biraz zaman ayırayım dedim ve hemen canım saçlarıma zaman ayırmaya kadar verdim. Çünkü biliyorsunuz, gün içinde en çok çileyi saçlarım çekiyor.”