Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Çok ciddiye alıyoruz! Kerem Bürsin hem dizi hem de evlilik konusunda konuştu!

Çok ciddiye alıyoruz! Kerem Bürsin hem dizi hem de evlilik konusunda konuştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşan Sen Çal Kapımı dizisinde Serkan Bolat karakterine hayat vermekte olan ünlü oyuncu Kerem Bürsin, Hande Erçel ile birlikte başrolde yer alıyor. Oyuncu sette yoğun tempoda ve koronavirüs tehlikesi nedeniyle de dikkatli şekilde çekimlere devam ettiklerini söyledi.

Uçankuş TV’ye konuşan Kerem Bürsin’in röportaj sırasında çift maske taktığı da görüldü. Dizi hakkında konuşan oyuncu, “İyi gidiyor, yoğun, bu şartlarda biraz zor ama önlemimizi alıyoruz. Eğleniyoruz” diye konuştu.

Sette hem oyuncular hem de tüm ekibe koronavirüs testi yapıldığı aktarılırken, Kerem Bürsin de önlem almak zorunda olduklarını ifade etti. Sette 100’den fazla kişinin çalıştığını hatırlatan oyuncu, “Durumlar ciddi. O yüzden çalışabilmek için önlem almak zorundayız. Yapım ekibimiz, bunu sağlıyor bize. Gördüğünüz gibi sette herkes bunu ciddiye alıyor” dedi.

Sette mümkün olduğu kadar yakın çekimleri az tutmaya çalıştıklarının altını çizen oyuncu, herkesin dikkatli davrandığını ve testlerle de sürekli olarak ekibin kontrol edildiğini vurguladı.

En beğenilen dizi çiftlerinden birisi de Kerem Bürsin ve Hande Erçel oldu. Sosyal medyada yapılan yorumlarda ikili en beğenilen dizi çiftlerinden birisi konumunda.

Muhabirin Hande Erçel’in ailesinin kendisi ile evlendirmek gibi bir girişimi olduğu şeklindeki soruyu yanıtlayan Kerem Bürsin, önce güldü ve şöyle konuştu: “Onu ilk defa duyuyorum. Bence o sadece bir dedikodu, öyle bir şey olduğunu sanmıyorum. Hiç bilmiyorum, hiç duymadım.”

Evlilik konusunun şu an için söz konusu olmadığını anlatan Kerem Bürsin, insan aşık olunca evlenebileceğini belirtti ve bugüne kadar evlilikle ilgili bir düşüncesi olmadığını söyledi.

Kerem Bürsin röportajını videodan izleyebilirsiniz.