Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Arıza dizisinin başrol oyuncusu Tolga Sarıtaş bir konuda çok şanslı!

Arıza dizisinin başrol oyuncusu Tolga Sarıtaş bir konuda çok şanslı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları izleyicilerle Show TV ekranında buluşmakta olan Arıza dizisi hem sosyal medya etkileşimi hem reytingleri hem de oyunculuk performansları ve hikayesi ile dikkat çeken bir yapım konumunda. İlk sezonunda başarılı bir çıkış yapan Arıza’da Tolga Sarıtaş yine aksiyon performansı ile öne çıkıyor.

Söz dizisindeki Yavuz Karasu karakterinin ardından Arıza’da da yine kendisini aksiyonun içinde bulan oyuncu, halinden çok memnun. Ayça Ayşin Turan ile başrolü paylaşan genç oyuncu, önceki gün bir mekan çıkışında kameralar tarafından görüntülendi.

Başındaki kasketive siyah maskesi ile dikkat çeken oyuncu, koronavirüs salgını nedeniyle kendini korumak için çok dikkat ettiğini söyledi. Dizi hakkında da konuşan Sarıtaş, “İyiyiz çok şükür, yolunda her şey. Mutluyuz, seyirci de sevdi. Ekibimiz de gayet güzel” diye konuştu.

Sette koronavirüs önlemlerine çok dikkat edildiği bilgisine paylaşan Tolga Sarıtaş, “O konuda çok şanslıyız.Gerçekten ekip olarak, yapım şirketi olarak çok dikkat ediyoruz. Her hafta testlerimiz yapılıyor, maskelerimiz, dezenfektanlarımız… Onun için iyiyiz, hiçbir sorun yok” şeklinde konuştu.

Zeynep Mayruk ile birlikteliğine devam eden Tolga Sarıtaş, özel hayatında da her şeyin yolunda olduğunu belirtti.