Ana sayfa Dizi Haberleri Off ki ne off! Masumlar Apartmanı’nda ters köşeler üst üste geliyor!

Off ki ne off! Masumlar Apartmanı’nda ters köşeler üst üste geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları izleyicilerle TRT1 ekranında buluşmakta olan Masumlar Apartmanı dizisinde izleyicileri ters köşe yapacak olaylar zinciri devam ediyor. Safiye, Gülben, Han ve İnci dörtlüsünün dizide çok farklı halleri hikayenin de gidişatının nasıl olacağının kestirilmesine pek de imkan vermiyor.

Han’ın psikopat olduğu düşüncesini kafasından atamayan İnci, çöp ev gerçeğini öğrendikten sonra ne yapacağı merak edilmişti. Dizinin 17 Kasım Salı akşamı yayınlanacak 10. yeni bölümünde İnci’nin Han’a güçlü şekilde sarıldığına şahit olacaksınız. Birçok izleyici İnci’den farklı bir tavır bekliyordu… “Çok seviyorum seni” diyerek Han’a sıkı sıkı sarılan İnci, aşklarına olan inancını yeniden kazandı.

Gülben ile Safiye arasındaki gerilim de giderek artıyor. Daha önce suskun kalan ve kabullenen bir Gülben varken, artık aşkın ve farklı bir hayatın hayalini kuran karakter, ablasına karşı duruyor. Gülben’in sorgulamaları Safiye’yi iyice deli edecek.

Off ki ne off! Masumlar Apartmanı'nda ters köşeler üst üste geliyor! 5

Gülben, “Ben belki senin gözünde aptalım ama hiç değilse sevmeyi biliyorum ben. Sense hiç kimseyi sevemedin hiçbir zaman” diyerek, belki de ablasını en ağır yarasından kanatıyor… Bu da Gülben’den beklenmeyecek bir çıkıştı ama dizide artık olayların değişeceğine yönelik işaretler bunlar…

Safiye’nin gözyaşları ise derinlerden gelen bir sevgiye olan açlığın işareti… Aşkı tatmak için içinde kendisi ile mücadele eden bir Safiye gerçeğini göreceksiniz. Safiye’nin ilk aşkının bir otobüs kazası geçirdiği de bu bölümde ortaya çıkacak.

Tüm aile birlikte yemeğe çıkarken, Safiye evde tek başına kalıyor. Işıklar sönüyor, Safiye karanlıkta elinde mum ile “Kimse var mı burada birisi var mı” diyerek yalnızlığı ruhunun derinliklerinde hissediyor.

Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 10.bölümünde ters köşe sahneler izleyicileri bekliyor.