Ana sayfa Sosyal Medya Off çok tatlılar! Arıza’da yumuldular, izleyici ArHal’a destek yağdırdı

Off çok tatlılar! Arıza’da yumuldular, izleyici ArHal’a destek yağdırdı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Arıza dizisi Pazar akşamları Show TV ekranında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. 10. bölümü dün akşam yayınlanan dizide romantik anlar hayranları mutlu etti. Haftalardır Ali Rıza ve Halide karakterlerinin birbirlerine olan aşklarını nasıl açıklayacaklarını merakla bekleyen izleyiciler, hoş bir sürpriz ile karşılaştı.

“Bunu bekliyorduk, çok yakışıyorsunuz” diye yorum bırakan dizi hayranları, bu sahneyi heyecanla ve merakla beklediklerini, çok da güzel olduğunu belirten yorumlarda bulundu.

Sosyal medyada Ali Rıza ve Halide’nin birbirlerine aşklarını öpüşerek anlatmaları destek görürken, “Off ne kadar tatlılar” diye yorumlar yapıldı. “Kalbim çıkacak şimdi. Şimdiye kadar en sevdiğim çift” diyerek ArHal etiketleri ile sosyal medyada binlerce mesaj yayınladı.

Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan’ı yılın dizi çifti olarak seçen hayranlar, ikilinin uyumunu ve enerjisini öven yorumlar yaptı.

Bu öpüşmeden sonra artık dizide de her şey değildi. Bundan sonra Ali Rıza ve Halide arasındaki duygusal sahnelerin artması ve çevrelerinde bu olayın yansımalarının yanaşması bekleniyor.

Burak’ın nasıl tepki vereceği, Haşmet’in bu aşka ne diyecekleri, en çok merak edilen konuların başında geliyor.