Ana sayfa Sosyal Medya Ezgi Mola, TRT1’de Safiye şaheseri ile ders üstüne ders veriyor!

Ezgi Mola, TRT1’de Safiye şaheseri ile ders üstüne ders veriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında Salı akşamları yayınlanan ve her bölümü izleyenlerin yüreklerini yaralayan bir dizi Masumlar Apartmanı… Ezgi Mola’nın Safiye karakterinde harikalar yarattığı, Merve Dizdar’ın Gülben olarak parladığı, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın onlardan aşağıya kalmadığı bir dizi…

İzleyiciler de yürekleri kanaya kanaya ilk 9 bölümü heyecanla izledi. Anne ve babasından sevgi görmeyen çocukların ileride nasıl bir hayatları olabileceğine yönelik önemli bir örnek sunuyor Masumlar Apartmanı… Anne ve baba olmanın ne kadar büyük bir sorumluluk olduğu, sevgisizliğin nasıl felaketlere kapı araladığını da gerçek bir hikayeden uyarlanan bu dizide izliyoruz.

Ezgi Mola, Safiye karakteri ile o kadar özdeşleşti ki, izleyiciler rol yapmadığını sanki gerçekten bu hisleri yaşadığını düşünüyor. Ünlü oyuncu, 8 yıl aradan sonra ekrana geri döndü ama her sahnesiyle de yürekleri yaralıyor, izleyiciler göz yaşlarını tutamıyor.

Safiye’nin kardeşlerine kötü davranması, onları suçlaması ve düştüğü akıl almaz durumlara bile kızamayan dizi hayranları, onun yaşadıklarını gördükçe sevginin gücünü ve değerini daha iyi anlıyor.

Sosyal medyaya düşen yorumlarda izleyiciler anne ve babaların sevgi eksikliğini sorguluyor. Kendi hayatlarında örnekler sunuyor ve sevgi eksikliğinin ne tür sorunları tetiklediğine dair bazı yaşanmışlıkları aktarıyor.

Masumlar Apartmanı dizisi verdiği bu mesajlarla çok önemli noktalara parmak basmakla kalmıyor, izleyicilerin kendilerini sorgulamaları ve daha bilinçli olmaları konusunu da gözler önüne seriyor.

Dizinin 17 Kasım Salı akşamı yayınlanacak 10. bölümünden 2. fragmanı izleyenler, yine çok duygulandı. Yeni bölüm yine çok ağır mesajlarla dolu…