Ana sayfa Dizi Haberleri Cennetin Gözyaşları dizisinin Suna’sı Süeda Çil yeniden dizi setlerine döndü!

Cennetin Gözyaşları dizisinin Suna’sı Süeda Çil yeniden dizi setlerine döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Payitaht Abdülhamid dizisine katılan oyunculara yenileri ekleniyor. Vildan Atasever’in dizide Saliha rolünde yer alacağının ortaya çıkmasının ardından, Goncagül Sunar’ın da yapıma katılacağı bilgisi gelmişti.

Bir başka transfer daha ortaya çıktı. Süeda Çil de Payitaht Abdülhamid dizisiyle yeniden setlere dönüş yaptı.11 Mayıs 1969 Ankara doğumlu olan oyuncu, 1990’lı yıllardan itibaren dizilerde yer almaya başladı.

Kaygısızlar’da Terbiye Kaygısız olarak izlediğimiz Süeda Çil, Sihirli Annem’de ise Firuze karakterini canlandırmıştı. Benim Adım Bir Melek’te Melehat, Cennet’in Gözyaşları’ndan ise Suna karakterine hayat veren oyuncu, en son 2018 yılında Elimi Bırakma’da Gönül olarak izleyicinin karşısına çıkmıştı.

Cennetin Gözyaşları dizisinin Suna'sı Süeda Çil yeniden dizi setlerine döndü! 8

Süeda Çil, 2 yıllık dinlenmenin ardından yeniden dizi setlerine TRT1’in Payitaht Abdülhamid dizisi için döndü.

Sevilen tiyatro, dizi oyuncusu ve eğitmen Süeda Çil de uzun zaman sonra ekranlara geri dönerek, Payitaht’ın kadrosuna katıldı.

Vildan Atasever’in canlandırdığı Saliha Sultan’ın sadakatli hizmetlisi Refika karakteri ile izleyeceğimiz Çil, zeki, becerikli ancak Sultan’ının sakinliğinin aksine entrikaların içine girerek Sultan’ını padişahın gözdesi yapmak ve sarayda iyi bir konumda yer edinmek için oyunlar oynayan, kurnaz bir kadın olarak ekrana gelecek.

Cennetin Gözyaşları dizisinin Suna'sı Süeda Çil yeniden dizi setlerine döndü! 9