Ana sayfa Sosyal Medya Birisi Kanal D’yi uyarsın, İyi Aile Babası hatasından geri dönsün!

Birisi Kanal D’yi uyarsın, İyi Aile Babası hatasından geri dönsün!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon ekranlarında zaten komedi yapımları pek fazla değil. Ancak ekranda onca dram yapımı arasında komedi performansı görmek isteyenler için de seçenekler olması lazım. İşte bu noktada Kanal D önemli bir adım atarak İyi Aile Babası dizisini ortaya koydu.

Ancak yapılan planlama hatası, dizinin de tam hazır olmadan ekrana sürülmesi gibi iki hayati konu yüzünden İyi Aile Babası büyük bir hayal kırıklığı olma yolunda ilerliyor. Kanal D’ye birisi şunu söylemeli: “Hafta içinde bu kadar ağır hikayelerin, dramların yoğun olduğu günlerde Güldür Güldür Show bile zar zor ayakta duruyor ise, yeni bir diziyi harcamak niye?”

Kanal D büyük bir hesap hatası yaptı. Bir Zamanlar Çukurova, Mucize Doktor ve Alev Alev gibi 3 önemli dram yapımının karşısına komedi dizisiyle çıktı. Ancak dizi hazır da değildi. Ayrıca ilk bölüm iyi reyting alsa da ikinci bölümde izleyici zaten diziye notunu vermişti. Üçüncü bölüm reytingleri totalde 2’nin altında ve AB ile ABC1 gruplarında da 3’ün altına geriledi. Yani İyi Aile Babası dizisi kısa sürede resmen pes etti.

Kanal D’nin 9. bölümde yayından kaldırdığı yine Perşembe akşamları izleyici ile buluşan Yeni Hayat dizisi yerinde kalsa bundan daha iyi sonuçlar alırdı.

Kanal D’nin tam hazır olmadan bir diziyi yayına alması, ilk bölümde yapılan eleştirilerin ikinci ve üçüncü bölümde de devam etmesi sonucunda İyi Aile Babası macerası kötü başladı.

Kanal D’nin ikinci büyük hatası ise hafta içine komedi dizisi koymasıydı… Bu mümkün değil. Romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı bile 7-8 reytinglerden bir anda 4’lere düştü ve Fox TV akıllı bir hamle ile hafta sonuna kaydırarak diziyi adeta ipten aldı.

Sonuç olarak, dizi tam olarak izleyicilerin beklentisini karşılayan bir yapım olamadı. Bunun sebebi oyuncu kadrosu ve performansları değil. Tamamen diyaloglar ve hikayenin kurgusunda yatıyor…. Aslında Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Melek Baykal, Salih Kalyon ve Timur Acar’dan izleyiciler çok daha iyi bir dizi bekliyordu. Ancak şimdilik bu gerçekleşmiş değil.

Kanal D, bu halde devam eder mi yoksa Cumartesi yayınlanan Bir Annenin Günahı ile yer mi değiştirir bilinmez, ancak İyi Aile Babası’nın gidişatının iyi olmadığı dün akşamki 3. bölümün elde ettiği sonuçlardan da anlaşılıyor.

Bakalım Kanal D nasıl bir yol izleyecek? Bekleyip göreceğiz…