Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz hayranları duymasın, Serkan Çayoğlu’nun yeni partneri bakın kim oldu!

Sen Anlat Karadeniz hayranları duymasın, Serkan Çayoğlu’nun yeni partneri bakın kim oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Anlat Karadeniz dizisine Hazan karakteri ile katıldıktan sonra sosyal medyada birçok izleyicinin eleştiri üstüne eleştiri yaptığı isim Gülper Özdemir’den başkası değildi… Oyuncuya öyle haksız ve zaman zaman da saygı sınırlarını aşan sözler söylendi ki, sosyal medyada Sen Anlat Karadeniz fanları gönül kırmakta hiç zorlanmadı…

Hazan karakterine yönelik bu tepki dalgasından sonra bir süredir ortalarda görünmeyen Gülper Özdemir, yeni dizinin başrolü için seçildi. Aslında bu genç oyuncunun başarısının da bir kanıtı gibi… Serkan Çayoğlu’nun yeni partneri de Gülper Özdemir’den başkası değil…

TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre Kıbrıs dizisinde (Kıbrıs Ada Kışı) Pelin Karahan, Serkan Çayoğlu ve Ahmet Kural’dan sonra yeni bir isim daha netleşmiş oldu. Çekimlerine Ocak ayında başlanması beklenen dizinin bölümlerinin 60 dakika olması planlandı. 26 bölüm ekranda kalacak olan dizinin yaz, kış ve bahar olmak üzere 3 farklı mevsimde çekilmesi planlandı.

En son Yeni Hayat dizisinde başrolde yer alan ve Melisa Aslı Pamuk ile partner olan Serkan Çayoğlu, 2021 yılında izleyicilerine yeni bir karakter ile sürpriz yapacak.

Gülper Özdemir ise Sen Anlat Karadeniz dizisinde kendisine gösterilen, sosyal medyadaki kötü tavırdan sonra yeni dizide başrolü kaparak güzel bir yanıt vermiş oldu.

Dizide ayrıca Pelin Karahan ile Ahmet Kural da karı-koca karakterleri canlandıracak.

Dizinin hazırlıkları sürürken, bir yandan da okuma provalarına başlandı.

Dizinin 1963-1976 yıllarını kapsayan bir hikayeye yer verecek olması ise Kıbrıs’taki Türk halkının yaşadıkları düşünüldüğü zaman çok çarpıcı sahnelerle dolu olacağı da görülüyor.