Ana sayfa Dizi Haberleri Kefaret dizisinde asıl bomba patlıyor; duygular karma karışık olacak!

Kefaret dizisinde asıl bomba patlıyor; duygular karma karışık olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle Pazar akşamları buluşmakta olan Kefaret dizisi, güçlü hikaye kurgusu ile her bölümü heyecan fırtınası eşliğinde geçiyor… Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yar aldığı dizide ayrıca; Özge Özacar ile Ege Kökenli de güçlü oyunculuk performansları ortaya koyuyor.

Zülfü Livaneli’nin kitabından Mahinur Ergun tarafından senaryolaştırılan Kefaret dizisinin 7. yeni bölümü 3 Ocak Pazar akşamı ekrandaki yerini alacak. Sude’nin kendi kızı olmadığını anlamaya başlayan Zeynep’in gerçek ortaya çıkınca ne yapacağı merakla bekleniyor.

Sinan ise bir işler karıştırıyor. Geceleri gizli gizle ortadan kayboluyor ve ne yapmaya çalıştığını kimse anlamıyor. Ancak Sinan, Zeynep’in gerçek kızının Cansu olduğu konusundan emin ve bu işin peşini de bırakmaya hiç niyetli değil.

Yurdaer Okur’un canlandırdığı Ahmet karakteri ise kızı Cansu ile yıllar sonra karşı karşıya gelecek ama onun kızı olduğunu hissedebilecek mi? İşte bu da merak konusu. Fragmanda Ahmet ile Cansu’nun karşılaştığı o an neler olacağını dizi takipçileri merakla bekliyor…

Kefaret dizisinin hikaye anlatımını çok seven dizi hayranları, her bölümü adeta iple çekiyor. Dizinin akışı da tam yerinde ve ekip, izleyicileri her bölüm tatmin etmesini biliyor. Bazı hayranlar ise dizinin hak ettiği değeri görmediğini, reytinglerinin çok daha yüksek olması gerektiğine yönelik yorumlar yapıyor.

İşte Kefaret dizisinin 3 Aralık Pazar akşamı yayınlanacak olan 7.bölümünden 1. fragman: