Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj dizisi kazançtan kaybetti, Hekimoğlu reytingde eşik atladı, Masumlar Apartmanı bir harikasın!

Baraj dizisi kazançtan kaybetti, Hekimoğlu reytingde eşik atladı, Masumlar Apartmanı bir harikasın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamlarının reyting yarışında dün akşam Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeni bölümünün olmamasının dizilere çok da bir etkisi olmadı… Aslında en önemli konunun Masumlar Apartmanı’nın tüm gruplarda çok yüksek reytinglere ulaşması nedeniyle diğer yapımların zayıfladığı gerçeği.

Bu durumun yaşanmadığı tek dizi ise kitlesi farklı olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz. 2 hafta ara veren atv dizisinin 19 Ocak Salı akşamı ekrandaki yerini alması bekleniyor. Peki dün akşam ekranda 3 dizi arasında neler yaşandı?

Her şeyden önce TRT1 ekranlarında Masumlar Apartmanı yine muhteşem bir performansa imzasını attı. Dizinin tüm kategorilerde iki haneli reytingler almasının yanı sıra totalde 11, AB ve ABC1 gruplarında 15’li oranlara ulaşması da gücünü muhafaza ettiğini gösteriyor. Masumlar Apartmanı rakipsiz bir şeklide dün akşam tüm kategorileri birinci sırada bitirdi.

Geçen hafta Baraj dizisi için muhteşem bir fırsat ortaya çıkmıştı. Masumlar Apartmanı ve Hekimoğlu’nun yeni bölümleri olmayınca Fox TV dizisi bundan istifade etti. Baraj 9’lu reytinglere kadar yükseldiği totalde birincilik elde ederek müthiş bir başarı ortaya koydu.

Bu hafta ise Baraj dizisinin reytinglerinde düşme yaşandı. Bu da Masumlar Apartmanı’nın geri dönmesinin eksi yönü oldu… Ancak Baraj dizisinin totalde 7’li seviyelerde tutunması da çok önemli bir gelişme. Bu kategoride günü ikinci sırada kapatan Baraj, AB’de düşük performans sergiliyor ve ancak 8. oldu. ABC1 de ise 5’li oranlardaki dizi 6. sırada yerini aldı.

Peki Hekimoğlu dizisi ne yaptı? Uzun süredir reytingleri bir türlü dengeye oturmayan Kanal D dizisinin dün akşam 32. bölümü ile AB’de 5’li reytingleri görmesi çok iyi bir gelişme oldu. Bu kategoride 5. sırayı elde eden dizinin ABC1 grubunda da 5’e yaklaşması çok iyi bir görüntü çizdi. Totalde de konumunu güçlendiren Hekimoğlu için bu sonuçlar gayet iyi bir gelişme olarak değerlendirilmeli.

İşte 12 Ocak Salı günü reytinglerde ilk 10 program listesi:

Baraj dizisi kazançtan kaybetti, Hekimoğlu eşik atladı, Masumlar Apartmanı bir harikasın! 1