Ana sayfa Dizi Haberleri Akrep dizisi için final ihtimalini güçlendiren sonuç!

Akrep dizisi için final ihtimalini güçlendiren sonuç!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Akrep dizisi perşembe akşamlarına alındıktan sonra bir türlü eski iyi günlerini bulamadı. Dizinin totalde 2’li seviyelere gerilemesi durdurulamadı. Yeniden eski iyi reytingler bir türlü gelmiyor…

Akrep ilk 7 bölümüyle Cuma akşamları yayınlanmış ve kendisine iyi bir yer edinmişti. Ancak Star TV dizinin gününü değiştirince işler karıştı. Demet Akbağ ve Evrim Alasya ikilisinin başarılı performanslar sergilediği dizinin 11. bölümü de geride kaldı.

Son 4 haftalık, yani gün değişikliği sonrasındaki döneme bakıldığında reytinglerin artık belirli bir seviyeye oturduğu ve yukarı yönlü olarak bir atak yapmasının da öyle kolay olmadığı anlaşılıyor. Bu hafta yayınlanan 11. bölüm totalde günü 21. sırada tamamlayabildi. Daha önce ilk 10’a girebilen bir dizi adına kötü bir gelişme…

AB ve ABC1’de 3’lü reytingler elde ederek toparlanma görüntüsü çizen dizi, ne yazık ki ciddi bir atak yapamıyor. Benzer oranlarda kaldı ve atak yapabilmesi için de güçlü bir adım gerekiyor. Ya hikayeye çok etkileyici bir isim katılacak ve rüzgar yakalanarak 4’lü seviyelere çıkılacak ya da mevcut haliyle mevcut reytingler kabil edilerek yola sezon sonuna kadar devam edilecek.

AB’de 12. olan ABC1 grubunda ise 13. sırada bulunan Akrep dizisi önümüzdeki haftalarda reytinglerini toparlayamaz, ilk 10’da yer alamaz ise final ihtimali daha yüksek sesle dile getirilebilir.

Star TV’nin sezon sonuna kadar diziyi taşıması ama ikinci sezonu düşünmemesi şimdiki bakış açısına göre en mantıklı hareket gibi duruyor.

Dizinin hikaye kurgusu ve oyunculuk performansları noktasında bir sorunu yok. Ancak perşembe akşamları Bir Zamanlar Çukurova, Mucize Doktor ve Alev Alev dizileri varken, bir başka yapımın daha bunlarla yarışması şimdilik zor görünüyor.