Ana sayfa Dizi Haberleri Kefaret dizisinde herkesi şoke edecek yeni karar!

Kefaret dizisinde herkesi şoke edecek yeni karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Kefaret dizisi Pazar akşamları milyonları ekrana taşımaya devam ediyor. Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı ile ilgili detaylar da ortaya çıkmaya başladı.

Zeynep, Sude’yi bırakmıyor ama koruyucu annesi de olamıyor. Sinan ise Sude’nin koruyucu ailesi olmak için başvuracak. Zeynep ve Sinan hayatlarının en önemli kararını veriyor. Artık birlikte yaşamak istiyorlar. Ama çocuklar bu konuya nasıl yaklaşacak, bu da merak konusu.

Ahmet ise Meltem’i bırakıp, Arzu’nun peşinden gidiyor. Arzu’nun cazibesine kapılan Ahmet namlunun ucunda…Ahmet, önemli de bir karar veriyor. Cansu’nun velayetini almaya çalışan Ahmet, Arzu’nun etkisiyle yeni bir savaş başlatıyor.

Ancak Cansu çok yaralı ve Zeynep onu korumak için elinden geleni yapacak. Çekişmeli bir mahkeme sürecinde Cansu / Elif neler yaşar, dizi nerelere gider bilinmez. Ancak Ahmet, Zeynep’e yine büyük bir dert açıyor.

Ahmet, “Sen bana Elif’i rüyanda bile göremezsin dedin. Bana kazık atan bunu fazlasıyla öder” diyerek yine izleyicileri deli ediyor. Ahmet’in bu kararı ortalığı fazlasıyla karıştıracak. Dizi takipçileri Ahmet karakterine yönelik büyük bir tepkide bulunuyor. Sosyal medyada yapılan yorumlarda Zeynep’in çilesinin bir türlü bitmemesi ve Ahmet’in her seferinde büyük sorunlar çıkartması izleyicileri çok rahatsız ediyor.

İşte Kefaret dizisinin 7 Mart Pazar akşamı yayınlanacak olan 16. bölümünden ilk fragman: