Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara dizisi en çok izlenen dizi oldu!

Menajerimi Ara dizisi en çok izlenen dizi oldu!

tarafından ker_def

Star’ın sevilen dizisi ‘Menajerimi Ara’, dün akşam yayınlanan 27.bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi. AB kategorisinde en çok izlenen dizi olan ‘Menajerimi Ara’, seyircisine keyif dolu anlar yaşattı. Star’ın sevilen dizisi Menajerimi Ara, dün akşam yayınlanan 27. bölümüyle ekrandaydı ve AB kategorisinde 4’lü oranlar elde etmiş olsa da diğer diziler daha düşük sonuçlar alınca bu kategoride en çok izlenen dizi olmayı başardı. Dizi totalde ise ilk 10 listesine giremeyerek yine şaşırttı.

Dizinin 27. bölümünde önemli gelişmeler de yaşandı. Dicle’yle çıkan haberlerin ardından Barış’ın yapacağı hamleler herkes için işleri daha çok zorlaştırır. Feris’in hamileliğini öğrenen Serkan, bunun üzerine ona yaklaşmanın yollarını arar. Barış’ın annesi Ayla’nın gelişi ise Dicle ve Barış’ı etkiler.

Çınar ve Feris, yeni işleri için gizli planlar yaparken sürpriz bir isme yakalanırlar. Bu durum, Feris’in kendisiyle ilgili bir gerçeği itiraf etmesine neden olur. Dicle’nin, Ömer’le yapacağı sürpriz görüşme hiç beklenmedik olayların yaşanmasına sebep olur. Kıraç, bir oyuncusunun tiyatro provasında yaşadığı krizi çözmeye çalışırken, ajansın gündemindeki tazminat meselesi herkesi karşı karşıya getirir. Bu duruma sebep olan kişiyle ilgili yapacakları hamle ise merak konusu olur.

Oyuncu kadrosunda Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nu buluşturan ‘Menajerimi Ara’nın yapımcılığını Ay Yapım üstleniyor. ‘Menajerimi Ara’nın senaryosunu ise Ekin Atalar kaleme alırken yönetmen koltuğunda Ali Bilgin oturuyor.

‘Menajerimi Ara’ her Pazar saat 20.00’de, Star’da…