Ana sayfa Sosyal Medya Bir yanda Serkan Çayoğlu, diğer tarafta Ahmet Kural! Bir Zamanlar Kıbrıs’ta efsane performans!

Bir yanda Serkan Çayoğlu, diğer tarafta Ahmet Kural! Bir Zamanlar Kıbrıs’ta efsane performans!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde çok duygusal anlar yaşanıyor… Serkan Çayoğlu, Ahmet Kural, Pelin Karahan, Devrim Saltoğlu ve Gülper Özdemir’in başrollerinde yer aldığı dizinin etkileyici bölümlerine izleyiciler tutuklu kaldı.

Ankaralı karakterine hayat veren Serkan Çayoğlu’nun hikayede daha çok öne çıktığı bölümler de geldi… Ahmet Kural ise performansı ile izleyenleri kendisine hayran bırakıyor. Ünlü oyuncu, komedi rollerinden sonra bir dram rolünde oldukça başarılı sunum sergiliyor. Kemal Dereli karakterinde harika performansı ile gönülleri kazanan Kural, kariyerindeki en önemli adımlardan birisi atmış oldu.

Bir yanda Serkan Çayoğlu, diğer tarafta Ahmet Kural! Bir Zamanlar Kıbrıs'ta efsane performans! 7

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin reytingleri de çok iyi gelmeye devam ediyor. Dizinin hikayesi geliştikçe, Kıbrıs Türk halkının yaşadığı zulüm detaylandırıldıkça izleyicinin duyguları da kabarıyor ve yapıma daha çok bağlanıyor.

Reytingleri ile perşembe akşamının en çok izlenen 3. dizisi konumuna gelen Bir Zamanlar Kıbrıs, TRT1’in iddialı yapımlarından birisi olmayı da başardı.

22 Nisan Perşembe akşamı yayınlanacak olan 4. yeni bölümde neler yaşanacağı de merakla bekleniyor. Yeni bölümden ilk fragmanı videoda bulabilirsiniz.