Ana sayfa Sosyal Medya Diriliş Ertuğrul, Kuruluş Osman ve Bozkır Arslanı Celaleddin’den sonra müthiş bir dizi daha geliyor!

Diriliş Ertuğrul, Kuruluş Osman ve Bozkır Arslanı Celaleddin’den sonra müthiş bir dizi daha geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Bozdağ Film, son dönemde öne çıkan tarihi dizileri ile kendisine çok farklı bir yer edindi. Üst üste başarılı projelere imza atan yapımcı Mehmet Bozdağ, şimdi de yeni bir hikaye üzerine çalışıyor…

Diriliş Ertuğrul ile başlayan ve Kuruluş Osman ile devam eden hikaye tuttu. Ardından Bozkır Arslanı Celaleddin dizisi geldi ve Bozdağ Film yine etkileyici bir tarihi yapım ortaya koydu.Şimdi ise bir başka dizi için kollar sıvandı… Bir süredir yeni dizi hakkında bilgiler geliyordu.

Ayşe Ferda Eryılmaz ve Sedef Nehir Erdem’in senaryosunu yazmakta olduğu yeni dizinin isminin Akkız Detanı olması bekleniyordu. Ancak dizinin adının Destan olarak revize edildiği ortaya çıktı.

Türklerin İslamiyet’e geçişinin öncesine denk gelen 9. yüzyılda geçen bir hikaye izleyeceksiniz. Orta Asya’da yaşayan dağ obalı kimsesiz bir kızın, eli ayağı tutmayan han oğlu arasındaki destansı aşk gündeme gelecek.

Diriliş Ertuğrul, Kuruluş Osman ve Bozkır Arslanı Celaleddin'den sonra müthiş bir dizi daha geliyor! 7

Bu yeni dizi için Hercai dizisinde büyük popülerlik kazanan Ebru Şahin ile anlaşma yapıldığını gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu. Şahin, yeni dönemde bir tarihi yapımda yerini alacak.

Çekimlerine Temmuz ayında başlanacak olan dizi için erkek başrol arayışları ise devam ediyor. Yeni yayın döneminde atv ekranında yayınlanacak olan Destan dizisi ile birlikte Ebru Şahin’in bu kanal ile yolcuğu yine devam etmiş olacak.