Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo’nun yönetmeninden, özlenen bir oyuncuyla yeni bir dizi!

Ramo’nun yönetmeninden, özlenen bir oyuncuyla yeni bir dizi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ramo, çok sevilmesine rağmen ekran macerası kısa süren bir dizi olmuştu. Show TV’de yayınlanan dizinin başrollerinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç yer alıyordu.

Büyük bir hayran kitlesine sahin Ramo, 16 Nisan Cuma akşamı yayınlanan 40.bölüm ile birlikte final yapan Ramo dizisi geride gözü yaşlı milyonlarca hayran bıraktı. Kararın arkasında yatan neden Show TV’nin i tüm dizilerini bitirip, Haziran’dan itibaren yeni dizilerle izleyicilerini tanıştırmaya başlamaktı.

Ancak Ramo’nun yönetmeninin ekranlara geri dönmesi dizi hayranlarının yüreğine biraz olsun su serpecektir. Ramo’nun yönetmeni Çağatay Tosun, bomba gibi bir diziyle ekrana dönüyor.

Ramo'nun yönetmeninden, özlenen bir oyuncuyla yeni bir dizi! 7

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın Twitter hesabından yaptığı paylaşıma göre Çağatay Tosun, BarışArduç’un başrolünü oynayacağı AlpArslan dizisinin yönetmen koltuğuna geçti. Akli Film imzalı TRT dizisinin hazırlıkları sürüyor. Barış Arduş dizi için özel eğitimler alıyor.

Yönetmen Çağatay Tosun da bugüne kadar birçok iddialı yapıma imzasını atmış bir isim. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu Tosun, Ramo’dan önce Muhteşem İkili dizisinin yönetmenliğini üstlenmişti.

Ulusoy ayrıca Muhteşem Yüzyıl Kösem, Merhamet, Acı Aşk, Suskunlar’ın da aralarında bulunduğu birçok başarılı yapımın yönetmen koltuğunda oturdu. Vali filminin de senaristliğini üstlendi.