Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj dizisinden bir isim daha Yasak Elma dizisinin kadrosunda!

Baraj dizisinden bir isim daha Yasak Elma dizisinin kadrosunda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisi Fox TV ekranında yeni sezon için hazırlanıyor. İlk 4 sezonu çok başarılı geçen dizinin 5. yeni sezonu da yine çok iddialı olacak. Yeni hikaye yazılıyor ve ekip 1 Eylül’de yeniden bir araya gelerek çekimlere başlayacak.

Fox TV’nin yeni sezondaki en çok reyting beklediği projelerin başında da Yasak Elma geliyor. Eda Ece ve Şevval Sam ikilisi başrolde yer almaya devam edecek.Ancak Şahika karakterinde Nesrin Cavadzade, 4. sezon finalinden hemen önce kadrodan gönderilmişti. Şahika’nın olmadığı Yasak Elma bölümleri ne kadar ilgi çeker, bu sorunun yanıtı da merak ediliyor.

Erdal Özyağcılar, Gülenay Kalkan, Şafak Pekdemir ve Barış Kılıç’ın da ekipten ayrılmasının ardından Yasak Elma’nın kadrosu bir hayli zayıfladı. Yeni hikayede ise yeni isimlerle kadronun güçlendirilmesi çalışmaları yapılacak. Bu çalışmalara da Biran Damla Yılmaz transferi ile başlandı.

Baraj dizisinde başarılı bir dönem geçiren ve 39 bölüm süren dizide Nehir karakteri ile gönülleri kazan Biran Damla Yılmaz, Yasak Elma’nın yeni ünlüsü oldu…Bu transferin ardından Baraj dizisi ekibinden bir isim daha Yasak Elma’ya geldi.

Baraj dizisinden bir isim daha Yasak Elma dizisinin kadrosunda! 3

Aşk Mantık İntikam dizisini de çeken Yasak Elma’nın yönetmeni Murat Öztürk, artık ekibe geri dönmeyecek. Aşk Mantık İntikam ile yoluna devam etmesi kararlaştırılan Murat Öztürk’ün yerine ise Baraj dizisinde başarılı bir iş çıkartan Ece Erdek Koçoğlu yönetmen koltuğuna oturacak.

İlginç bir başka detay ise, Baraj dizisi son dönemlerinde entrika konusunda adeta Yasak Elma ile yarışır bir hale gelmişti. Yani hem Biran Damla Yılmaz hem de yönetmen Ece Erdek Koçoğlu, entrikalı sahnelerine hiç de yabancı değil ve Yasak Elma’ya uyum sağlamaları da zor olmayacaktır.