Ana sayfa Dizi Haberleri Bu ne hız böyle? Neslihan Yeldan bir dizisi bitmeden yenisiyle ekrana geldi!

Bu ne hız böyle? Neslihan Yeldan bir dizisi bitmeden yenisiyle ekrana geldi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Neslihan Yeldan dizi dünyasının deneyimli oyuncularından biri. Neredeyse 30 yıldır dizi dünyasında olan Yeldan, rol aldığı Sen Çal Kapımı daha sona ermeden yeni bir diziyle ekrana gelmeye başladı. Yeldan’ın bu hızı izleyicileri de şaşırttı.

Deneyimli oyuncu Neslihan Yeldan, Temmuz 2020’den bu yana yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinde rol alıyor. Yeldan dizide Kerem Bürsin’in hayat verdiği Serkan Bolat’ın kibirli ve kontrol delisi annesi Aydan Bolat’ı canlandırıyor.

Bu ne hız böyle? Neslihan Yeldan bir dizisi bitmeden yenisiyle ekrana geldi! 7

Neslihan Yeldan’ın ilk bölümünden bu yana rol aldığı Sen Çal Kapımı dizisi çok yakında final yapacak. En son 50. bölümü yayınlanan dizi 52. bölümde ekranlara veda edecek. Sen Çal Kapımı dizisinin çekimleri çoktan sona erdi, oyuncuların bazıları tatili tercih ederken bazıları da hemen yeni projelere yöneldi.

Hiç vakit kaybetmeden yeni bir projede yer alanlardan biri de Neslihan Yeldan oldu. Yeldan öylesine hızlı davrandı ki daha bir önceki projesi olan Sen Çal Kapımı ekranda devam ederken yeni dizisiyle ekrana gelmeye başladı. Öyle ki, çok yakında yine Fox TV’de ekrana gelmeye başlayacak olan Evlilik Hakkında Her Şey’in ilk tanıtım filminde Neslihan Yeldan’ı görenlerin kafası karıştı.

Gökçe Bahadır’ı üç yıl aradan sonra ekrana döndüren Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Cevher ailesine mensup birbirinden çok farklı dört kadının ortak geçmişlerine olan tepkileri ve farklılıkları işlenecek. Bir evliliğin bütün aşamalarını bu dört kadın kahramanımız üzerinden göreceğiz.

Dizide Gökçe Bahadır, Gökçe Eyüboğlu, Sumru Yavrucuk, Tülin Ece gibi önemli kadın oyuncuların yanı sıra Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Fırat Altumeşe, Ali İpin, Berta Aslani ve Erdal Küçükkömürcü gibi isimler yer alıyor.