Ana sayfa Dizi Haberleri Elkızı, Sevda Erginci ve İsmail Ege Şaşmaz için set değil adeta bir okul olacak!

Elkızı, Sevda Erginci ve İsmail Ege Şaşmaz için set değil adeta bir okul olacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Sevda Erginci ve İsmail Ege Şaşmaz’ı başrole taşıyan Elkızı dizisinin çekimlerine başlandı. Yeni sezonda Fox TV ekranında izleyiciyle buluşacak olan dizi hüzünlü bir hikayeyle karşımıza çıkacak. Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi iki genç oyuncu Sevda Erginci ve İsmail Ege Şaşmaz için de büyük bir fırsat olacak.

Özellikle Sevda Erginci hayranlarının büyük merakla beklediği dizi setinden ilk fotoğraflar da sosyal medyada paylaşıldı. Fotoğraflar apaçık gösteriyor ki Elkızı, tam da Türk izleyicisinin sevdiği gibi acı dolu bir hikaye olacak.

Elkızı, Sevda Erginci ve İsmail Ege Şaşmaz için set değil adeta bir okul olacak! 8

Çekimleri Muğla’da devam eden Elkızı dizisi küçük yaşta öksüz kalan Ezo isimli bir genç kızın acı dolu hayat hikayesini ekranlar taşıyacak. Dizinin oyuncu kadrosu çok güçlü. Elkızı’nda Sevda Erginci ve İsmail Ege Şaşmaz’ın yanı sıra Fikret Kuşkan, Perihan Savaş ve Macit Koper gibi üç usta oyuncu yer alıyor.

Üç oyuncu da belki de başrol oyuncuları Erginci ve Şaşmaz daha doğmadan önce oyunculuğa başlamış isimler. Ve üçü de ekranın en yetenekli oyuncuları arasında yer alıyor. Macit Koper’i en son Kağıt Ev, Fikret Kuşkan’ı Zalim İstanbul, Perihan Savaş’ı da Çukur dizisinde izlemiştik.

Elkızı, Sevda Erginci ve İsmail Ege Şaşmaz için set değil adeta bir okul olacak! 9

Fikret Kuşkan, Perihan Savaş ve Macit Koper, dizilerin yanı sıra birçok film ve tiyatroda da rol aldı. Dolayısıyla bu üç usta oyuncu, yıllara dayanan deneyimleriyle henüz yolun başındaki Sevda Erginci ve İsmail Ege Şaşmaz için büyük bir şans olacak. Bir nevi Elkızı dizisi Erginci ve Şaşmaz için bir okul niteliği taşıyacak.

Yapımını NTC Medya’nın, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği El Kızı’nın, yönetmen koltuğunda Feride Kaytan otururken, dizinin senaryosunu Hilal Yıldız kaleme alıyor.