Ana sayfa Sosyal Medya Deniz Çakır’ı üzen gelişme! Bir süre oyuncuya kimse dokunmasın!

Deniz Çakır’ı üzen gelişme! Bir süre oyuncuya kimse dokunmasın!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü oyuncu Deniz Çakır, fenomen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da 3 sezon rol almış ancak özel hayatıyla ilgili çıkan kimi haberler bahane edilerek dizinin kadrosundan çıkarılmıştı.

Bu ani karar oyuncunun hayranlarını üzsede, oyuncu kısa bir süre sonra Vurgun dizisiyle ekranlara döndü ancak  Çakır’ın Erkan Petekkaya ile rol aldığı dizinin ömrü fazla sürmedi.

Deniz Çakır Vurgun’dan sonra bu kez Mehmet Aslantuğ ve Hülya Avşar ile baş rolü paylaştığı Masumiyet dizisinde canlandırdığı ‘Bahar’ karakteriyle ekranlara geldi. Masumiyet dizisi de çok uzun ömürlü olmayan ünlü oyuncu şu an bir projede yer almıyor.

Geçtiğimiz günlerde oyuncuyu üzen bir gelişme yaşandı. Hayvan sevgisiyle bilinen Deniz Çakır’ın kedisi ‘Şati’ hastalandı. İnstagram hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık kedisiyle poz veren oyuncu ‘Yol arkadaşım’ dediği kedisinin hastalanmasına çok üzüldü.

Kedisinin sağlık durumunu sosyal medyadan takipçileriyle paylaşan Deniz Çakır, “14 gündür hastanedeyiz, uykusuz geceler ve kalp çarpıntılarından sonra bugün evdeyiz. Kıymetlim, güzel yol arkadaşım zor günler geçirdi” dedi. Bu süreçte çok yorulduğunu söyleyen oyuncu, “Bir süre bize dokunmayın!” mesajı verdi.